-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 28

Po abejotinų organizatorių sprendimų Andy Murray nebeplanuoja žaisti Vašingtone

Panašu, kad labai keisti „Citi Open“ turnyro Vašingtone organizatorių sprendimai dėl tvarkaraščio ir turnyro direktorės kritika škotui Andy Murray išbaidė visą tenisininko norą savo kalendoriuje palikti ATP 500 taškų varžybas JAV sostinėje.
Andy Murray po pergalės Vašingtone nesulaikė ašarų
Andy Murray po pergalės Vašingtone nesulaikė ašarų / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Andy Murray

Škotui rugpjūtį vykęs turnyras Vašingtone buvo tik trečiasis po sausį atliktos klubo operacijos, tačiau dėl per didelio nuovargio buvusi pirmoji pasaulio raketė iš varžybų pasitraukė prieš ketvirtfinalį.

Iki suplanuoto ketvirtfinalio A.Murray turnyre jau buvo sužaidęs tris sunkius 3 setų trilerius, o paskutinioji dvikova baigėsi trečią valandą nakties.

Visgi turnyro organizatoriai buvo negailestingi ir kitą škoto susitikimą suplanavo dar tą pačią dieną. Tenisininkui pasitraukus, iš turnyro direktorės į jo pusę skriejo kritikos strėlės.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Andy Murray
AFP/„Scanpix“ nuotr./Andy Murray

„Tikiuosi, kad Andy rimtai apsvarstys savo priimtą sprendimą. Jis yra daugelio iš mažųjų sportininkų idealas, tačiau kuomet yra sunku ir sąlygos nėra pačios tinkamiausios tiesiog pasiduoti nėra tinkamas pavyzdys“, – Washington Post kalbėjo turnyro direktorė Keely O'Brien.

Daugelis teniso ekspertų priešingai nei „Citi Open“ direktorė A.Murray įvardija kaip vieną didžiausių kovotojų visame ATP ture, todėl šie O'Brien žodžiai – kiek per daug emocingi.

Nors nei tenisininkas, nei jo komanda viešai neatsakė į direktorės pareiškimą, sklido kalbos, kad škotas buvo labai nepatenkintas tokiu O'Brien požiūriu.

Prieš kelias dienas „Instagram“ socialiniame tinkle škotas atsakinėjo į žmonių pateiktus klausimus, o į klausimą dėl sugrįžimo į Vašingtoną atsakė taip: „Tikriausiai, kad ne, kadangi turnyro direktorė mane pažemino“.

Vakar A.Murray sugrįžo iš atostogų Maldyvuose, o gruodžio pradžioje pradės pasiruošimą naujam sezonui Majamyje. Škotas 2019 metų sezoną turėtų pradėti ATP 250 taškų turnyre Brisbene.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius