Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 13

Juanas Martinas del Potro iškovojo pergalę po dešimties mėnesių pertraukos

Vienas geriausių pasaulio tenisininkų Juanas Martinas del Potro po beveik metų pertraukos sugrįžo į varžybas ir iškovojo pergalę. Argentinos tenisininkas Sidnėjuje vykstančiame ATP 250 serijos turnyre gina čempiono titulą ir pirmame rate 6:3, 7:6(4) nugalėjo ukrainietį Sergejų Stakhovsky‘į.
Juanas Martinas del Potro
Juanas Martinas del Potro / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Tai buvo puiki akimirka, – po pergalės kalbėjo J.M. del Potro. – Manau, kad pirmame mače po dešimties mėnesių pertraukos žaidžiau gerai. Gerai atlikau padavimus. Tačiau dar turiu gerokai tobulinti judėjimą ir „backhandą“ (smūgį iš kairės. Bet dabar labiausiai noriu pasimėgauti pergale ir sugrįžimu į varžybas.“

J.M. del Potro pirmo seto pradžioje laimėjo varžovo padavimų seriją ir išsiveržė į priekį 3:1. Šiuo metu 338-ą vietą pasaulio reitinge užimantis argentinietis antrame sete sulaukė didesnio S.Stakhovsky‘io pasipriešinimo, tačiau sugebėjo iškovoti pergalę po pratęsimo. 

J.M. del Potro į varžybas sugrįžo po sudėtingos riešo traumos. 26-erių metų sportininkui vasario mėnesį buvo atlikta operacija. Antrame turnyro rate jis susitiks su pirmu pagal skirstymą italu Fabio Fogniniu. 

„Manau, kad riešas jaučiasi gerai. Po tokio intensyvaus mačo turėjo būti blogiau, tačiau šią akimirką viskas atrodo neblogai, – kalbėjo J.M. del Potro. – Šalia manęs visą laiką yra daktaras, kuris man suteikia didelį pasitikėjimą savo jėgomis.“

J.M. del Potro praėjusiais metais Sidnėjaus turnyro finale nugalėjo Australijos tenisininką Bernardą Tomičių ir laimėjo 18-ą trofėjų karjeroje.  

VIDEO: Juanas Martinas del Potro iškovojo pergalę po dešimties mėnesių pertraukos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius