-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 11

Po lėto starto atsigavęs Andy Murray išvengė sensacijos Indian Velse

Andy Murray įveikė Indian Velso prakeiksmą ir po dviejų metų nesėkmių pačiame starte pagaliau iškovojo pergalę. Trečia pasaulio raketė pralaimėjo pirmą setą, tačiau sugebėjo atsitiesti ir akistatoje su Jevgenijumi Donskojumi šventė pergalę rezultatu 5:7, 6:2, 6:2.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“ nuotr.

Po mėnesio pertraukos į varžybas sugrįžęs A.Murray mačo pradžioje atsiliko 1:5. Britas sugebėjo išlyginti rezultatą 5:5, tačiau pralaimėjo paskutinius du geimus ir pirmą setą. Likusiuose setuose A.Murray po du kartus laimėjo oponento iš Rusijos padavimų serijas ir šventė pergalę. 

„Kai tik pagavau ritmą galėjau kontroliuoti daugiau taškų, – kalbėjo britas. – Tačiau ir jis žaidė gerai. Jie neforsavo žaidimo. Manau, kad jis korte yra taip pat pakankamai protingas.“

A.Murray po dviejų metų nesėkmių pagaliau pateko į trečią varžybų ratą ir kovos su Yen-Hsun Lu. Taivano žaidėjas po dviejų pratęsimų 7:6(5), 7:6(5) nugalėjo 26-ą pagal skirstymą Martiną Kližaną.

Septintas pagal skirstymą Juanas Martinas del Potro 6:3, 6:4 nugalėjo rusą Nikolajų Davydenką. Mačas truko valandą ir 18-a minučių. Argentinos tenisininkas po triumfo Roterdame siekia antro trofėjaus šiais metais. 

Kitame etape J.M.del Potro kovos su staigmeną pateikusiu Bjornu Phau. Veteranas iš Vokietijos 6:2, 2:6, 6:4 nugalėjo šešioliktą pagal skirstymą Jeremy Chardy iš Prancūzijos. 

Dvyliktas pagal skirstymą Marinas Čiličius 7:6(7), 6:2 nugalėjo ispaną Albertą Ramosą. Kitame etape kroatas susikaus su septynioliktu pagal skirstymą kanadiečiu Milošu Raoničiumi.

Po ilgos pertraukos į varžybas sugrįžęs amerikietis Mardy Fishas iškovojo sunkią pergalę 6:3, 3:6, 6:4 prieš tėvynainį Bobby Reynoldsą. Paskutiniame sete M.Fishas atsiliko 2:4. Širdies negalavimus jautęs amerikietis paskutinį kartą varžybose dalyvavo „US Open“ čempionate. 

„Keli mėnesiai tikrai buvo sunkūs, – pasakojo M.Fishas. – Daugeliui žmonių po tokių patyrimų nepavyko sugrįžti į varžybas. Man tai pavyko, todėl aš tiesiog džiaugiuosi tuo, kad galiu žaisti.“ 

Kitame mače australas Marinko Matosevičius 7:5, 6:0 nugalėjo argentinietį Juaną Monaco. Tai jau ketvirtas J.Monaco pralaimėjimas turnyro starte šį sezoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius