Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 22

Praėjusiais metais teniso padangę drebinusi jaunuolė šiemet nesužais nė vieno mačo

Kanadietė Bianca Andreescu (WTA-7) tapo tikra 2019 metų staigmena, kuomet sužaisdama vos dešimtį turnyrų sugebėjo pakilti iki savo šaliai rekordinės ketvirtosios WTA reitingo vietos. Visgi tokį greitą jaunuolės pakylimą greitai pristabdė atsinaujinančios traumos.
Bianca Vanessa Andreescu
Bianca Vanessa Andreescu / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Šiame sezone 20-metė tenisininkė iš pradžių sugrįžti tikėjosi „Australian Open“, tuomet – „US Open“ turnyre, o trečiuoju bandymu – į rudenį nukeltame grunto sezone, tačiau galiausiai savo aistruoliams pranešė, kad 2020 metais ji oficialiame turnyre nepasirodys.

„Priėmiau sunkų sprendimą praleisti grunto sezoną ir likusią sezono dalį tam, kad visą dėmesį sutelkčiau savo sveikatai ir treniruotėms. Nors buvo labai sunku prieiti prie šios išvados, iš 2021 metų tikiuosi labai daug, įskaitant ir Olimpines žaidynes. Šį laiką noriu išnaudoti savo žaidimo gerinimui, kad sugrįžčiau dar stipresnė nei bet kada“, – viešą žinutę išplatino Andreescu.

Kanados teniso superžvaigždė taip ir nesužaidė oficialaus mačo nuo WTA finalų Šendžene (Kinija) praėjusį spalį, kuomet patyrė kairiojo kelio traumą.

Anksčiau kanadietę kankino dešiniojo peties skausmai, o prieš keletą mėnesių, besiruošdama sugrįžimui, B.Andreescu stipriai susižeidė pėdą.

Priminsime, kad praėjusiame sezone talentingoji tenisininkė laimėjo WTA turnyrus Indian Velse ir Toronte, o taip pat nuskynė „US Open“ trofėjų Niujorke.

Sekmadienį prasidėsiančiose Prancūzijos atvirosiose pirmenybėse truks ir daugiau pasaulinio lygio žvaigždžių. Paryžiuje nepasirodys tiek Ashleigh Barty (WTA-1), tiek naujai karūnuota „US Open“ čempionė Naomi Osaka (WTA-3).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius