Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 24

Praėjusių metų finalininkės Serena Williams ir Marija Šarapova susitiks jau ketvirtfinalyje

2015-ų metų „Australian Open“ finalo dalyvės Marija Šarapova ir Serena Williams vieną prieš kitą kovos jau ketvirtfinalyje. Sekmadienį, ketvirtojo etapo mačuose amerikietė nugalėjo Margaritą Gasparyan, o tenisininkė iš Rusijos įveikė šveicarę Belindą Benčič.
Serena Williams ir Marija Šarapova
Serena Williams ir Marija Šarapova / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

S.Williams per mažiau nei valandą nugalėjo M.Gasparyan rezultatu 6:2, 6:1. Pirmoji pasaulio raketė atrodė nesustabdomai ir užtikrintai pateko į kitą etapą.

Tuo tarpu M.Šarapova turėjo gerokai padirbėti, kad nugalėtų 12-ą turnyro raketę. Rusė per dvi valandas ir septynias minutes įveikė Belindą Benčič rezultatu 7:5, 7:5.

Abi tenisininkės viena prieš kitą 2015-ais metais žaidė du kartus: Vimbldone ir „Australian Open“. Melburne tenisininkės kovėsi finale, o trofėjų į viršų iškėlė S.Williams. Įdomu tai, kad pirmoji pasaulio raketė iš JAV tarpusavio dvikovose laimėjo paskutinius 17-a mačų.

„Tai tikriausiai pirmas mačas, kurį laimėjau po teisėjo peržiūros. Buvau įsitikinusi, kad kamuoliukas buvo ant linijos, – po mačo apie paskutinį epizodą kalbėjo M.Šarapova. – Blogiausiu atveju būtų buvusios lygiosios.

B.Benčič yra iš tų žaidėjų, kurios kada nors užims mūsų vietas, tačiau tam laikas dar neatėjo (juokiasi). Šiandien buvau labai susikaupusi, nes mano varžovė praėjusiais metais žaidė puikiai. Niekada prieš šį mačą nebuvome žaidusios viena prieš kitą, o tai retenybė.

Šiais metais žaidžiau, ko gero, daugiausiai dvikovų po stogu negu po atviru dangumi. Man nesvarbu kokie iššūkiai manęs laukia, aš visada kovosiu iki galo.

Šiais metais pasirodys mano vardo šokoladas. Pastaruoju metu ragauju įvairius skonius, bet reikia saugoti figūrą, o tai nėra lengva.“

„Iš tikrųjų, tai aš su M.Gasparyan žaidžiau praėjusių metų Vimbldone, – S.Williams pataisė žurnalistę, kuri manė, kad tenisininkės nėra žaidusios tarpusavyje. – Ji labai agresyvi ir alkana pergalių, todėl buvau tam pasiruošusi. Žinojau, kad šiandien turėsiu labai geria sužaisti.

Atrodo, kad Margaret Court 24-ų „Didžiojo kirčio“ trofėjų rekordas yra arti, tačiau tuo pačiu jis yra ir labai toli. Šiuo metu yra labai daug talentingų jaunų tenisininkių, kurios sunkiai dirba ir taip pat nori iškovoti šį prestižinį titulą.

Esu susikaupusi vienai dvikovai ir tikrai nesuku galvos apie jokius rekordus. Tiesiog noriu laimėti kiek įmanoma daugiau. Žaidžiu savo malonumui.

Net nenutuokiau, kad kitame etape laukia M.Šarapova, – apie varžovę ketvirtfinalyje prakalbo amerikietė. – Ji šiandien pasiekė neblogą pergalę, o praėjusiais metais sužaidėme gerą mačą. Bus smagu.“

Tiesiogines „Australian Open“ vaizdo transliacijas galite stebėti orakulas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius