Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 15

Prastos žinios Prancūzijai – Daviso taurės pusfinalyje nežais ir G.Monfilsas

Prancūzijos teniso rinktinė Daviso taurės pusfinalyje versis be dviejų geriausių savo tenisininkų. Apie savo pasitraukimą iš mačo su kroatais ketvirtadienį pranešė ir aštuntoji pasaulio raketė Gaelis Monfilsas.
Gaelis Monfilsas
Gaelis Monfilsas / „Scanpix“ nuotr.

Anot Prancūzijos teniso federacijos (FFT), po „US Open“ čempionato G.Monfilsą pradėjo kankinti kelio skausmai. Būtent dėl šios traumos aštuntoji pasaulio raketė negalės šį savaitgalį atstovauti Prancūzijai.

Taigi Prancūzija Daviso taurės pusfinalyje turės versti be dviejų geriausių savo tenisininkų, nes praeitą savaitę dėl identiškos traumos žaisti atsisakė ir dvyliktą vietą pasaulio reitinge užimantis Jo-Wilfriedas Tsonga.

Manoma, kad dabar vienetų dvikovose žais Richardas Gasquet ir aštuonioliktoji pasaulio raketė Lucasas Pouille. Pastarasis per savo karjerą nacionalinėje komandoje sužaidė viso labo vieną mačą, ketvirtfinalyje nugalėdamas čeką Jiri Vesely.

Be R.Gasquet ir L.Pouille, dėl Prancūzijos vietos Pasaulio grupės finale kovos ir geriausi pasaulio dvejetų žaidėjai – Nicolas Mahut ir Pierre’as-Huguesas Herbertas.

Prancūzija savaitgalį Daviso taurės pusfinalyje susikaus su kroatais, kurių sudėtyje: Marinas Čiličius, Borna Čoričius, Ivanas Dodigas ir Marinas Draganja.

Pergalės atveju Prancūzijos rinktinė Pasaulio grupės finale žaistų antrą kartą per trejus metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius