Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 26

Prieš titulo gynybą R.Nadalis ilsisi – žaidžia golfą ir leidžia laiką su šeima

Grunto karaliumi tituluojamas Rafaelis Nadalis (ATP-2) po fantastiško pasirodymo Romoje ir keletos dienų poilsio savo gimtinėje atvyksta į Paryžių – čia tenisininkas bandys pagerinti savo paties rekordą ir iškovoti 12-ą titulą.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.
Temos: 1 Rafaelis Nadalis

Net 86 pergales iš 88 žaistų susitikimų „Roland Garros“ turnyre iškovojęs ispanas pastarąsias keletą dienų pluša atsinaujinusiame Philippe Chatrier korte, tačiau pasak tenisininko, didelių skirtumų jis nejaučia.

„Nematau, kaip pasikeitimai gali daryti įtaką žaidimui. Juk vėjas pūs į tą pačią pusę, o ir jausmas bėgiojant aikštelėje bus tas pats. Vienintelis akivaizdesnis skirtumas man – pasikeitęs vaizdas už karališkųjų vietų.“

Kol kas R.Nadalis meilės mieste turėjo dvi treniruotes nuo atvykimo iš gimtosios Maljorkos. Ten tenisininkas patraukė po nuostabios savaitės Romoje, kur pavyko iškovoti 9-ąjį titulą ir rekordinį 34-ą „Masters“ serijos titulą.

„Buvau grįžęs į namus – vieną dieną žaidžiau golfą, kitą praleidau su šeima. Treniruotės Paryžiuje praėjo puikiai. Stengiuosi pratęsti sistemingą pasiruošimą ir išlaikyti aukštą žaidimo lygį“, – teigė Rafa.

Paklaustas apie specialų pasiruošimą „Didžiojo kirčio“ turnyrams, ispanas pripažino: „Priklauso, kokioje formoje tu esi – ar žaidi gerai, ar žaidi vidutiniškai, ar žaidi tragiškai.

Aš jaučiu, kad šiuo metu demonstruoju tikrai gerą formą, o mano pagrindinis tikslas – išlaikyti ją iki pat turnyro pabaigos. Svarbiausia išlikti sveikam ir tobulinti mažas detales, kurios visuomet yra tobulintinos“, – interviu pabaigė antroji pasaulio raketė.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Rafaelis Nadalis
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Rafaelis Nadalis

Pirmajame varžybų rate Rafaelio Nadalio laukia vokietis Yannickas Hanfmanas (ATP-192). Pastarasis į pagrindines varžybas pateko įveikęs tris kvalifikacijos barjerus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius