Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 12

Proveržio sezonas tęsiasi – brazilė iš Toronto eliminavo pirmą planetos raketę

Netikėtai į teniso elitą prasibrovusi Brazilijos tenisininkė Beatriz Haddad Maia (WTA-24) toliau nepaiso autoritetų – Toronte vykstančiame WTA serijos „National Bank Open“ įveikė geriausią pasaulio žaidėją Igą Swiatek (WTA-1).
Beatriz Haddad Maia
Beatriz Haddad Maia / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Lygiai 3 valandas trukusiame susitikime B.Haddad Maia triumfavo rezultatu 6:4, 3:6, 7:5.

26-erių brazilei, kuri praeityje buvo suspenduota dėl dopingo, tai penktoji pergalė iš eilės prieš pirmojo 10-uko atstovę. Trys iš jų buvo iškovotos šiame sezone, kuris jau dabar tenisininkei yra rekordinis – du WTA titulai ir kol aukščiausia 24-oji WTA reitingo vieta, kuri po turnyro Toronte bus pagerinta.

B.Haddad Maia iki šio susitikimo niekuomet nebuvo įveikusi pirmosios WTA reitingo raketės. Ji taip pat tapo pirmąja brazile, pasiekusia WTA 1000 kategorijos turnyro ketvirtfinalį.

Neįtikėtiną šio sezono atkarpą, kuomet iškovojo net 37 pergales iš eilės, sužaidusi I.Swiatek pastaruoju metu stringa – tik 3 laimėjimai per 6 mačus.

Pergalę iškovoti ketvirtadienį pavyko I.Swiatek tautiečiui Hubertui Hurkačui (ATP-10), kuris varžosi ATP turnyre kitame Kanados mieste Monrealyje.

Geriausias Lenkijos tenisininkas po taip pat dramatiškos trijų setų kovos 6:7(6), 6:2, 7:6(3) palaužė ispaną Albertą Ramosą-Vinolas (ATP-43).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius