Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 22 /19:03

Ričardas Berankis iškopė į finalą ir metus baigs Top 100-e

Ričardas Berankis iškovojo dar vieną svarbią pergalę Italijos vykstančiame „Challenger“ serijos turnyre. Lietuvos tenisininkas 7:6(3), 6:3 nugalėjo vokietį Michaelį Berrerį ir ne tik pateko į finalą, bet ir užsitikrino vietą geriausių pasaulio tenisininkų šimtuke.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / @ulysseel nuotr.

Pirmame sete abu žaidėjai sėkmingai rinko taškus po savo padavimų ir oponentui nesuteikė ne vienos galimybės atlikti breiko. Pratęsimą laimėjo aukštesnės klasės žaidimą demonstravęs R.Berankis. 
 
Antrame sete M.Berreris kartą nesusitvarkė su savo kirčiais, padarė dvigubą klaidą ir pralaimėjo savo padavimų seriją. R.Berankis išsiveržė į priekį 4:1 ir išsaugojo iniciatyvą iki pat pabaigos. Dvikova truko valandą ir 13-a minučių. 

Už patekimą į finalą tenisininkui atiteko 48 reitingo taškai, o dėl čempiono titulo kovos su Nikolozu Basilašviliu (ATP 221). Gruzijos tenisininkas kitame pusfinalio mače 6:3, 6:4 ngualėjo rusą Konstantiną Kravčiuką (ATP 232).

Po šios pergalės R.Berankis pasaulio reitinge pakilo į 96-ą vietą ir iš geriausių šimtuko neiškris iki pat sezono pabaigos. Turnyre Italijoje 24-erių metų Lietuvos tenisininkas užsitikrino ir teisę žaisti sausio mėnesį vyksiančiame „Australian Open“ turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius