Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 26

R.Berankio skriaudiką įveikęs D.Medvedevas – trečiajame „Roland Garros“ etape

Antroji pasaulio raketė Daniilas Medvedevas (ATP-2) į „Roland Garros“ turnyrą atvyko be pergalių ant grunto ir vos su vienu oficialiu maču ant nemėgstamiausios dangos, tačiau kol kas užtikrintai tvarkosi su žemiau reitinguotais varžovais.
Daniilas Medvedevas
Daniilas Medvedevas / „Scanpix“ nuotr.

Vienas geriausių planetos tenisininkų per 2 valandas ir 35 minutes rezultatu 6:3, 6:4, 6:3 susitvarkė su serbu Laslo Djere (ATP-56), kuris pirmajame turnyro etape nepaliko vilčių lietuviui Ričardui Berankiui.

Dvikovos eigoje oponento fizines problemas įžvelgusiam D.Medvedevui dviračio išradinėti šiame mače nereikėjo. Tenisininkas darė tai, ką ir moka geriausiai – kiek įmanoma ilgino taškus demonstruodamas įspūdingą atkaklumą ir gynybą.

„Buvo sunku. Kai pamačiau, kad Laslo turi fizinių bėdų, turėjau aiškią užduotį priversti jį žaisti papildomus kamuoliukus. Iš tikrųjų jis šiandien žaidė geresnį žaidimą ant grunto nei aš, tačiau aš kovojau, o mano taktika galiausiai suveikė“, – kalbėjo nugalėtojas, privertęs oponentą atlikti net 68 neišprovokuotas klaidas.

Trečią „Roland Garros“ etapą D.Medvedevas pasiekė tik antrą kartą karjeroje. Įdomu tai, kad iki praėjusių metų jis nė sykio Paryžiuje nebuvo perlipęs pirmojo barjero.

Sėkmingai susiklosčiusios atvirosios Prancūzijos pirmenybės sugrąžintų rusą į ATP reitingo viršūnę – tam D.Medvedevui reikia pasiekti finalą.

Kitu jo varžovu bus kitas serbas Miomiras Kečmanovičius (ATP-31), rezultatu 4:6, 7:5, 6:2, 6:1 susitvarkęs su kazachu Alexanderiu Bubliku (ATP-42).

Į kitą etapą užtikrintai pateko ir Casperas Ruudas (ATP-8). Norvegas 6:3, 6:4, 6:2 sudorojo suomį Emilį Ruusuvuorį (ATP-61).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius