Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 15

R.Berankis ATP reitinge išsaugojo turėtą vietą, L.Grigelis mina jam ant kulnų

Šią savaitę į kortus sugrįšiantis geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis ATP reitinge išsaugojo turėtą 243-ią vietą. 26-erių tenisininko sąskaitoje – 210 įskaitinių taškų.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Organizatorių nuotr.

R.Berankiui ant kulnų mina 208 ATP reitingo taškus turintis Laurynas Grigelis, kuris pirmadienį iš 246-os pozicijos šoktelėjo į 245-ą.

Primename, kad abu šie tenisininkai šią savaitę rungtyniaus „Samarkand Challenger“ turnyre Uzbekistane.

Per keturias vietas pirmadienį pakilo ir trečioji Lietuvos raketė Lukas Mugevičius, šiuo metu esantis 408-oje ATP reitingo pozicijoje.

Tadas Babelis yra vienintelis lietuvis, kuris reitingo lentelėje smuktelėjo. 20-metis tenisininkas iį 1316-os vietos nukrito į 1424-ą.

Visi likę lietuviai kilo: Julius Tverijonas iš 1470-os vietosšoktelėjo į 1467-ą, Aleksas Tverijonas – iš 1650-os į 1648-ą, Tadas Tarasevičius – iš 1765-os į 1763-ią, o Robertas Vžešinskis – iš 1996-os į 1991-ą.

Geriausių pasaulio tenisininkų dešimtuke pirmadienį įvyko keli pasikeitimai: puikią formą demonstruojantis Rafaelis Nadalis iš ketvirtos vietos išstūmė šveicarą Rogerį Federerį, o Dominicas Thiemas, iš devintos šoktelėjęs į septintą vietą, sau už nugaros paliko kroatą Mariną Čiličių (ATP-8) ir Kei Nishikorį (ATP-9).

ATP reitingo lyderiu ir toliau išlieka britas Andy Murray, artimiausią savo varžovą Novaką Džokovičių lenkiantis kone 4 tūkst. taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius