Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 16

R.Federeris pakartojo rekordinę seriją ir apgynė ATP sostą

36-erių Rogeris Federeris žaidžia taip pat gerai, kaip prieš 12 metų. Šveicaras pakartojo geriausią savo sezono startą karjeroje – šį sezoną jau laimėjo 16 mačų iš eilės. Pirmoji pasaulio raketė Indian Velso ketvirtfinalyje 7:5, 6:1 nugalėjo Pietų Korėjos tenisininką Hyeoną Chungą (ATP-26).
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pastarąjį kartą taip galingai R.Federeris sezoną pradėjo 2006 metais, kai jam buvo 24-eri.

Mačą stebėjo legendiniai tenisininkai Rodas Laveris, Pete'as Sampras bei R.Federerio geri draugai Billas Gatesas ir Willas Ferellas.

Patekdamas į Indian Velso pusfinalį, R.Federeris užsitikrino pirmąją ATP vietą dar dviems savaitėms ir pratęs savo rekordinę seriją viršūnėje iki 308 savaičių.

H.Chungas taip pat per daug nenusiminė. Pirmadienį jis taps aukščiausiai reitinguotu Azijos tenisininku ir pakils iki 23 vietos. Pietų Korėjos tenisininkas aplenks japoną Kei Nishikori.

Pusfinalyje šveicaras susitiks su kroatu Borna Coričiumi (ATP-49), kuris 2:6, 6:4, 7:6(3) nugalėjo Keviną Andersoną (ATP-9). Kroatijos tenisininkas ATP 1000 serijos turnyro pusfinalį pasiekė pirmą kartą karjeroje.

R.Federeris kroatą jau yra kartą nugalėjęs – 2015 metais Dubajuje.

R.Federeris Indian Velse kovoja dėl dėl rekordinio šeštojo titulo Kalifornijoje, trečio trofėjaus šiame sezone, 98-ojo karjeroje ir 28-ojo ATP 1000 serijos turnyro titulo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius