Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 04 /17:42

Rafa pateko į ketvirtfinalį ir pakartojo įspūdingą „Roland Garros“ rekordą

Rafaelis Nadalis 11-ą kartą karjeroje pasiekė prestižinio „Roland Garros“ turnyro ketvirtfinalį ir taip pakartojo Rogeriui Federeriui priklausantį rekordą. Prie šių dviejų tenisininkų turės galimybę prisijunti ir Novakas Džokovičius, kuris taip pat sieks 11-o ketvirtfinalio Paryžiuje.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.

R.Nadalis vietą tarp aštuonių geriausių pasiekė įspūdingu tempu ir nepalikdamas jokių šansų varžovams. Paskutiniąja auka tapo tėvynainis Roberto Bautista Agutas – 6:1, 6:2, 6:2.

Prieš tai etape jis dar įspūdingesniu rezultatu 6:0, 6:1, 6:0 sunaikino gruziną Nikolozą Basilašvilį.

R.B.Agutas vietą tarp aštuonių geriausių „Didžiojo kirčio“ turnyre siekė užsitikrinti pirmą kartą karjeroje, tačiau nuo pat pradžios aikštėje dominavo dešimto čempiono titulo siekiantis R.Nadalis.

Vakar 31-ojo gimtadienio sulaukęs ispanas 13-ą kartą iš tiek pat galimų „Roland Garros“ turnyre nugalėjo savo tėvynainius. Apskritai „Didžiojo kirčio“ turnyruose Rafa savo tautiečius nugalėjo dvidešimtą kartą (20-3).

R.Nadalis per visus keturis mačus visiems varžovams leido laimėti tik 20 geimų. Tai yra tik vienu geimu daugiau nuo jo rekordo „Didžiojo kirčio“ turnyruose.

2012-aisiais metais tame pačiame „Roland Garros“ turnyre R.Nadalis per pirmus keturis savo mačus varžovams leido laimėti tik 19-a geimų.

Dėl vietos pusfinalyje R.Nadalis kovos su Pablu Carreno Bustu, kuris po dramatiškos penkių setų kovos nugalėjo Milošą Raoničių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius