Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 08

Rafaelio Nadalio treneris: „Nepaisant prastų burtų išliekame pozityvūs“

Po trečiadienį įvykusios burtų traukimo ceremonijos Indian Velse Rafaelis Nadalis negalėjo lengviau atsipūsti. Ispano potencialiai jau ketvirtame turnyro etape laukia akistata su Rogeriu Federeriu, o įveikus maestro ketvirtfinalyje greičiausiai tykos Novakas Džokovičius. Tačiau tenisininko treneris Francisas Roigas didelės bėdos nemato ir išlieka optimistiškas.
Rogeris Federeris nugalėjo Rafaelį Nadalį ir tapo „Australian Open“ čempionu
Rogeris Federeris nugalėjo Rafaelį Nadalį ir tapo „Australian Open“ čempionu / „Scanpix“ nuotr.

„Kartais tavo kelias link titulo yra lengvas, o kartais ne, – po burtų traukimo ceremonijos ESPN kalbėjo F.Roigas. – Nieko negalime padaryti, todėl turėsime ruoštis kiekvienam varžovui ir apie ateitį per daug negalvoti. Pažiūrėsime, ar galime įveikti šias labai sunkias kliūtis. Nepaisant prastų burtų išliekame pozityvūs.“

R.Nadalis praėjusią savaitę netikėtai pralaimėjo Akapulko turnyro finale, o strategas pripažino, kad nesitikėjo tokio galingo varžovo žaidimo:

„Žinojome, kad Samas Querrey yra pasiekęs gerą sportinę formą, tačiau tokio pasirodymo tikrai nesitikėjome. Rafa turėjo gerų galimybių antrame sete ir labai gaila, kad jomis nepasinaudojo.

Reikia pripažinti, kad jo varžovas tame finale žaidė geriau ir dėl kiekvieno taško kovėsi nieko nebijodamas.“

F.Roigas džiaugėsi pasiektu rezultatu Akapulke ir teigė, kad tai jiems labai padės jau netrukus prasidėsiančiame „Masters“ serijos turnyre:

„R.Nadalis sužaidė nemažai gerų mačų ant kietos aikštės dangos. Mes privalome išlikti pozityvūs. Jis nukeliavo iki finalo, o tai bus labai naudinga ir šią savaitę.“

Ispanijos tenisininkas savo pasirodymą Indian Velse pradės maču su Guillermo Garcia-Lopezo ir Guido Pellos poros nugalėtoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius