Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 02

Rafaelis Nadalis be vargo žengė į ketvirtfinalį Akapulke

Du kartus „Abierto Mexicano Telcel“ pirmenybes laimėjęs Rafaelis Nadalis sužaidė dar vieną įspūdingą mačą ir iškovojo užtikrintą pergalę. Ispanas vos per 66 minutes nugalėjo Paolo Lorenzį 6:1, 6:1 ir pateko į turnyro ketvirtfinalį.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

R.Nadalis savo varžovą palaužė penkis kartus ir laimėjo 77 proc. savo pirmųjų padavimų. Įdomu tai, kad Ispanijos tenisininkas trečią kartą dalyvauja šiose pirmenybėse ir dar nė sykio nepralaimėjo (12-0).

Rafa dėl patekimo į „Abierto Mexicano Telcel“ pusfinalį susikaus su Japonijos tenisininku Yoshito Nishioka, kuris įveikė australą Jordaną Thompsoną 6:4, 3:6, 6:0.

Į stipriausiųjų aštuonetą Akapulke pateko ir kroatas Marinas Čiličius. Jis ketvirtą kartą tarpusavio akistatose nugalėjo jaunąjį savo tautietį Borną Čoričių 6:3, 2:6, 6:3.

Kroatijos atstovas ketvirtfinalyje susitiks su Steve'u Johnsonu. Amerikietis iškovojo pergalę prieš Ernesto Escobedo 7:6 (7:5), 6:3.

Netikėtą nesėkmę Meksikoje patyrė belgas Davidas Goffinas. Jis vos per 69 minutes nusileido amerikiečiui Samui Querrey 2:6, 3:6. Kelialapį į ketvirtfinalį iškovojo ir australas Nickas Kyrgiosas, kuris 6:2, 6:4 nugalėjo JAV tenisininką Donaldą Youngą.

Į „Abierto Mexicano Telcel“ ketvirtfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 90 ATP reitingo taškų bei 40 tūkst. JAV dolerių piniginę premiją.

VIDEO: Akapulkas 2017: du puikūs Rafaelio Nadalio taškai paeliui
VIDEO: Rafaelis Nadalis džiaugėsi pergale Akapulke

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius