Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 04

Rafaelis Nadalis: „Nustokite klausinėti apie 2015-ų sezoną, nes aš galvoju tik apie ateitį“

Rafaelis Nadalis savo 2016-ų metų sezoną pradėjo trofėjumi parodomajame turnyre Abu Dabyje. Ispanas nugalėjo tautietį Davidą Ferrerą, o finale įveikė Milošą Raoničių. Buvusi pirmoji pasaulio raketė aikštėje atrodė užtikrintai, su žurnalistais norėjo kalbėti tik apie ateitį.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rafaelis Nadalis

„Puikiai pradėjau sezoną, nes laimėjau prieš du labai gerus tenisininkus, – džiaugėsi R.Nadalis. – Žaidžiau aukščiausiu lygiu. Šiais metais į turnyrą atvykau žymiai geresnės sportinės formos nei ankstesniais sezonais.

Nustokite kalbėti apie 2015-us metus. Juk aš nepradedu jums priminti apie savo titulus 2013-ais ar 2010-ais metais. Šiuo metu gyvename 2016-uose, o apie praėjusį sezoną papasakojau pakankamai.

Noriu kalbėti tik apie tai kas įvyko šiandien bei kas įvyks rytoj. Jaučiuosi pasiruošęs varžytis su geriausiais, bet pamatysime ar man pavyks išlaikyti tą pačią sportinę formą visą sezoną.

Mano 2016-ų metų tikslas yra treniruotis rytoj (juokiasi). Noriu būti laimingas bei mėgautis visais turnyrais, kuriuose dalyvausiu. Manau, kad tai yra svarbiausia. Noriu žaisti geriau nei prieš kelis mėnesius ir nesustoti tobulėti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius