-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 18

Rafaelis Nadalis pergalę Sinsinatyje pažymėjo įspūdingu pasiekimu

Geriausias Ispanijos tenisininkas Rafaelis Nadalis pirmoje savo dvikovoje Sinsinatyje pernelyg neužtruko. Penktoji pasaulio raketė naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį „Western & Southern Open“ turnyro antrame etape per pusantros valandos 6:1, 7:6 (7:4) nugalėjo urugvajietį Pablo Cuevasą ir savo pergalę pažymėjo įspūdingu pasiekimu.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.

Antrame sete tenisininkai paduodami neklydo, tačiau pratęsime stipresnis visgi buvo R.Nadalis.

Pergalę prieš P.Cuevasą penktoji pasaulio raketė pažymėjo įspūdingu pasiekimu. R.Nadaliui tai buvo jau 801-oji karjeros pergalė ir pagal šį rodiklį jis pasivijo legendinį švedą Stefaną Edbergą. Šiuo metu už ispaną daugiau laimėtų dvikovų savo sąskaitoje turi tik šeši tenisininkai.

Už pergalę „Western & Southern Open“ turnyro antrame etape R.Nadaliui atiteko 90 ATP reitingo taškų ir kiek daugiau nei 54 tūkst. JAV dolerių. Aštuntfinalyje jis susikaus su Nicko Kyrgioso ir Bornos Čoričiaus poros nugalėtoju.

Sinsinatyje R.Nadalis tikisi iškovoti 29-ą „Masters“ serijos titulą. Tokiu atveju jis priartėtų prie rekordininko Novako Džokovičiaus, kuris per savo karjerą laimėjo net 30-šimt šios serijos turnyrų.

Šiemet geriausias Ispanijos tenisininkas jau triumfavo viename „Masters“ turnyre. Tai padaryti jam pavyko balandžio mėnesį Monte Karle.

R.Nadalis į Sinsinatį atvyko po Rio olimpiados, kurioje kartu su Marcu Lopezu tapo dvejetų turnyro nugalėtojais. Vienetų varžybose 30-metis ispanas bronziniame mače nusileido Kei Nishikoriui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius