-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 17

Rafaelis Nadallis išvengė pernai patirto „Australian Open“ košmaro ir įveikė pirmą ratą

14-os „Didžiojo kirčio“ turnyro čempionas Rafaelis Nadalis pirmame „Australian Open“ turnyre rate be didesnio vargo 6:3, 6:4, 6:4 nugalėjo Vokietijos tenisininką Florianą Mayerį. Tai buvo ketvirta abiejų žaidėjų akistata ir trečia ispano pergalė. 35-ių laipsnių karštyje vykęs mačas truko dvi valandas ir 4-ias minutes.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

R.Nadalis išvengė praėjusių metų sensacingo rezultato pasikartojimo, kai pirmame rate po penkių setų kovos pralaimėjo Fernandui Verdasco.

„Kūnas jaučiasi gerai ir tai yra svarbiausias dalykas, - po pergalės kalbėjo R.Nadalis. – Kai kūnas nėra geroje formoje prasideda sunkumai. Po Rolland Garros viskas ėmė darytis sunkiau. Tačiau dabar tai jau praeitis.“

R.Nadalis susitikime sėkmingai susitvarkė su savais padavimais ir varžovui per visą mačą nesuteikė nė vienos progos laimėti juos tašku. F.Mayeris savo padavimų serijas pralaimėjo po kartą visuose trijuose setuose.

Antrame varžybų rate R.Nadalis kovos su Marcosu Baghdatisu. Kipro tenisininkas 6:3, 3:0 pirmavo prieš Michailą Južną, kai pastarasis dėl traumos atsisakė tęsti kovą.

9-ą vietą pasaulio reitinge užimantis R.Nadalis ir 36-as ATP klasifikacijoje M.Bagdatis puikiai pažįsta vienas kitą. Tai bus jau dešimta abiejų žaidėjų akistata karjeroje. Aštuonios pergalės Rafos sąskaitoje.

R.Nadalis siekia 15-ojo „Didžiojo kičio“ čempiono titulo, tačiau „Australian Open“ turnyre jam pavyko triumfuoti tik kartą ir tai įvyko 2009-aisiais metais. Į Melburną Rafa atvyko jau 12-ą kartą karjeroje.

VIDEO: Rafael Nadal on court interview (1R) | Australian Open 2017

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius