Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 17

Ričardas Berankis baigė pasirodymą ir „Delray Beach Open“ dvejetų turnyre

79-a pasaulio raketė iš Lietuvos Ričardas Berankis patyrė pralaimėjimą pirmame „Delray Beach Open“ dvejetų turnyro etape. Lietuvis poroje kartu su prancūzu Adrianu Mannarino nusileido Oliverio Maracho ir Fabrice'o Martino duetui rezultatu 4:6, 2:6.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmame sete lietuvio ir prancūzo komanda pralaimėjo dvi savo padavimų serijas, o palaužė tik vieną, todėl tai reiškė varžovų laimėtą setą.

Antrame sete austro ir prancūzo duetas R.Berankį ir A.Mannarino palaužė du kartus, o patys nepralaimėjo nė vienos padavimų serijos ir šventė nesunkią pergalę.

R.Berankis kiek anksčiau baigė kovas ir „Delray Beach Open“ vienetų turnyre, kuriame nusileido Damirui Džumhurui rezultatu 4:6, 2:6.

Geriausias Lietuvos tenisininkas šiame turnyre neuždirbo nė taško, todėl norint patekti į olimpines žaidynes jam dar vis trūksta apie 120-ies taškų, kuriuos jis turėtų surinkti per artimiausius kelis mėnesius.

R.Berankis šią savaitę pakilo į 79-ą reitingo vietą, o dėl pralaimėjimo Delrei Biče lietuvis praras apie septynias reitingo pozicijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius