Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 03

Ričardas Berankis grįžta į ATP „Challenger“ turą

Stipriausias Lietuvos tenisininkas Ričaras Berankis (ATP-104) nusprendė pasinaudoti proga, kuomet vyksta „Didžiojo kirčio“ turnyras Niujorke ir ATP pagrindiniame ture nevyksta kiti turnyrai bei sugrįžti į kiek žemesnio rango varžybas.
Ričardas Berankis „US Open“ turnyre
Ričardas Berankis „US Open“ turnyre / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Lietuvis dalyvaus Cassis „Challenger“ turnyre Prancūzijoje ant kietos dangos bei yra aukščiausiai reitinguotas žaidėjas varžybose.

Burtai lėmė, jog vilnietis pirmajame rate susikaus su kvalifikaciją įveikusiu prancūzu Enzo Couacaudu (ATP-560). Jis į pagrindines varžybas prasibrovė įveikęs tris oponentus.

Šiame turnyre dalyvaus ir dar keli teniso pasauliui puikiai žinomi vardai. Turbūt garsiausias iš jų – šeštoji turnyro raketė Bernardas Tomičius (ATP-152), vakar triumfavęs Maljorkoje vykusiose „Challenger“ varžybose.

Pagrindinėse varžybose išvysime ir ukrainietį Sergėjų Stakhovskį (ATP-138) bei „US Opene“ iš Stano Wawrinkos setą nugriebusį prancūzą Ugo Humbertą (ATP-139).

R.Berankiui ši vasara buvo tiesiog siaubinga – laimėjęs pirmąjį vasaros mačą Antalijoje, vėliau jis patyrė net 8 pralaimėjimus iš eilės.

Visgi šią seriją lietuvis turėtų nutraukti jau netrukus. Šiame sezone mūsų tautietis dalyvavo dviejuose „Challenger“ turnyruose Prancūzijoje, o rezultatai kalba patys už save – pasiektas čempiono titulas bei finalas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius