Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 24

Ričardas Berankis iškovojo antrą pergalę iš eilės ir pateko į ketvirtfinalį

Geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis iškovojo antrąją pergalę iš eilės ir žais Kazachstane vykstančio „Shymkent Challenger“ turnyro ketvirtfinalyje. Jis nugalėjo staigmeną praėjusiame etape pateikusį Romaną Hassanovą 6:2, 7:6 (7:3) ir dėl vietos tarp keturių stipriausių varžybų žaidėjų susitiks su belgu Clementu Geensu.
Ričardas Berankis „US Open“ starte nugalėjo Maleką Jazirį
Ričardas Berankis „US Open“ starte nugalėjo Maleką Jazirį / „@ulysseel“ nuotr.

Pirmąjį setą R.Berankis laimėjo užtikrintai. Jis du kartus palaužė varžovo padavimų seriją bei laimėjo 76 proc. savo pirmųjų padavimų. Tiesa, lietuvis padarė 5 dvigubas klaidas.

Antrasis setas buvo kiek atkaklesnis, o savo padavimų seriją R.Berankis pralaimėjo jau pirmame geime. Galų gale Lietuvos tenisininkas sugebėjo išlyginti rezultatą, o pratęsimas jam susiklostė palankiau.

R.Berankio varžovas R.Hassanovas gimė Šymkente, kuriame ir vyksta šis turnyras, todėl puikiai pažįsta visas čia esančias aikštes. Tai jau padėjo 20-mečiui pateikti staigmeną pirmame rate. Tik 1099-ą vietą pasaulio reitinge užimantis R.Hassanovas 7:5, 7:5 nugalėjo Juaną Pablą Pazą iš Argentinos, kuris ATP klasifikacijoje užima 309-ą vietą.

Tai yra antrasis R.Berankio sezono turnyras, o praėjusią savaitę Samarkande jis pralaimėjimą patyrė jau pirmame etape.

Patekęs į „Shymkent Challenger“ ketvirtfinalį R.Berankis jau užsitikrino 15 reitingo taškų, o dėl vietos pusfinalyje jo lauks akistata su C.Geensu (ATP-299), kuris vos per valandą 6:3, 6:2 įveikė Marcą Ginerį.

243 vietą ATP pasaulio reitinge užimantis lietuvis su savo būsimuoju varžovu iš Belgijos dar niekuomet nežaidė tarpusavyje.

Ričardo Berankio mačo įrašas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius