Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 04

Ričardas Berankis: „Lauryno Grigelio dvikovos baigtis buvo netikėta“

Ričardas Berankis penktadienį lengvai nugalėjo Casperą Ruudą ir išlygino Daviso taurės rezultatą tarp Lietuvos ir Norvegijos ekipų. Spaudos konferencijoje lietuvis buvo laimingas dėl iškovotos pergalės bei atskleidė, kad Lauryno Grigelio pralaimėjimas jam buvo netikėtas.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Saulius Jankauskas

„Jaučiuosi gerai, ir esu nusiteikęs puikiai, – optimizmu švytėjo R.Berankis. –  Kamuoliukas šiandien lipo prie raketės ir greitai pajaučiau savo žaidimą.

Priešininkas yra dar labai jaunas ir perspektyvus. Jo žaidime kol kas pilna spragų, kurias reikia užsikamšyti. Su laiku jis tikrai bus geras žaidėjas.

Lauryno Grigelio dvikovos baigtis buvo netikėta. Aš tikrai maniau, kad jis išplėš pergalę, tačiau tenise visko pasitaiko. Viktoras Durasovičius puikiai sužaidė, o šiandien buvo ne Lauryno diena. Varžovas nuolat apgaudinėjo, kad jam traukia raumenis bei tempė laiką.

Žinoma, penkis setus sunku sužaisti jeigu nesi tinkamai pasiruošęs. Su tuo turiu pakankamai patirties.

Tikrai nėra apmaudu, kad teks žaisti sekmadienį. Mes žinome ko čia susirinkome. Rungtyniausiu tiek kiek reikės. Nežinau kas bus sekančiuose mačuose, nes manyti galima vienaip, o atsitiks priešingai.“

Rytoj R.Berankio laukia dvejetų mačas poroje su Luku Mugevičiumi. Jie susitiks su penktadienį vienetų dvikovoje žaidusiais Viktoru Durasovičiumi ir Casperu Ruudu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius