Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 19

Ričardas Berankis pergale pradėjo Sankt Peterburgo turnyrą ir žais su Jurgenu Zoppu

Ričardas Berankis sėkmingai pradėjo ATP 250 serijos turnyrą Sankt Peterburge. 89-ą vietą pasaulio reitinge užimantis Lietuvos atstovas 6:2, 3:3 šventė pergalę prieš Philippą Petzschnerį (ATP 103). Vokietijos tenisininkas antrame sete atsisakė tęsti kovą.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / spbopen.ru nuotr.

R.Berankis sėkmingai pradėjo susitikimą ir išsiveržė į priekį 4:1. Lietuvos atstovas dar kartą laimėjo varžovo padavimų seriją ir pirmą setą. 

Antrame sete abu sportininkai taškus rinko po savo padavimų, tačiau rezultatui esant 3:3 Ph.Petzschneris atsisakė tęsti kovą. 

Už pergalę pirmame varžybų rate R.Berankiui atiteko 20 reitingo taškų, o antrame lauks akistata su Estijos tenisininku Jurgenu Zoppu. 77-ą vietą ATP klasifikacijoje užimantis J.Zoppas rezultatu 6:3, 5:3 šventė pergalę prieš Andrejų Kumantsovą. Tik po kvalifikacijos į pagrindines varžybas patekęs Rusijos tenisininkas pabaigoje atsisakė tęsti kovą.

R.Berankis ir J.Zoppas jau buvo kartą susitikę. 2011 metais Daviso taurės varžybose Estijoje R.Berankis šventė dramatišką pergalę po penkių setų kovos 1:6, 4:6, 6:4, 6:3, 11:9.

Kiti rezultatai:

Simone Bolellis (Italija) – Horacio Zeballos (Argentina) 7:6(3), 7:5;
Lukašas Kubotas (Lenkija) – Denisas Istominas (Uzbekistanas) 4:6, 6:3, 6:4;

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius