Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 18

Ričardas Berankis pirmoje „Australian Open“ dvikovoje vadinamas favoritu

Nors Ričardas Berankis ir Igoris Sijslingas pasauliniame reitinge yra vienas šalia kito, akivaizdžiu šios poros favoritu pirmo rato „Australian Open“ susitikime laikomas geriausias Lietuvos tenisininkas.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / @ulysseel nuotr.

Lažybų bendrovės „Orakulas“ specialistai R.Berankio (ATP 85) šansus įveikti pirmą varžybų ratą vertina vos ne dvigubai geriau nei I.Sijslingo (ATP 84). Abiem tenisininkams tai bus trečia tarpusavio dvikova. Kol kas abiejų žaidėjų sąskaitoje po vieną pergalę. 

I.Sijslingas šį sezoną iškovojo tris pergales. Niderlandų atstovas sėkmingai įveikė ATP 250 serijos turnyro Sidnėjuje atranką ir pirmame pagrindinių varžybų rate 1:6, 2:6 nusileido Bernardui Tomičiui. 

Sezoną I.Sijslingas pradėjo turnyre Čenajuje ir nusileido jaunam Švedijos tenisininkui Eliasui Ymerui (ATP 212). 

27-erių metų I.Sijslingas trečią kartą karjeroje žais atvirame Australijos teniso čempionate. Jis dar niekada nesugebėjo patekti į antrą pagrindinių varžybų ratą.  

R.Berankis šį sezoną spėjo sužaisti du mačus. Lietuvis sėkmingai įveikė Čenajaus turnyro pirmą ratą, o antrame po atkaklios kovos ir pratęsimo lemiame sete nusileido 22-ai pasaulio raketei Davidui Gofinui.

R.Berankis ketvirtą kartą žais pagrindinėse „Australian Open“ varžybose. 2011 ir 2013 metais Melburne jis nužygiavo iki trečio varžybų rato. 

Akistata Lietuvos laiku vyks naktį iš sekmadienio į pirmadienį, 2-ą valandą nakties. Deuce.lt kviečia įvykius sekti kartu. 

„Stabilumas, manau, šiame mače bus pats svarbiausias. Man yra tekę keletą kartų žaisti su I.Sijslingu. Pasidalinom po pergalę. Jis yra fiziškai stiprus žaidėjas. Sakyčiau, kiek agresyvaus stiliaus. Mėgsta stipriai mušti. Mėgsta po padavimo bėgti prie tinklo ir žaisti iš oro. Atrodo, kad tai yra jo stipriosios savybės“, – kalbėjo R.Berankis.

Sėkmingai pirmą ratą įveikęs žaidėjas gaus 45 reitingo taškus, o antrame susitiks su keturioliktu pagal skirstymą Kevinu Andersonu iš Pietų Afrikos Respublikos (ATP 16) arba Argentinos tenisininku Diego Schwartzmanu (ATP 58).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius