Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 09

Ričardas Berankis Rene turnyre kovos su Gregoire Burquier

Ričardas Berankis neturėjo daug laiko atsipūsti po sėkmingo pasirodymo Monse vykusiame turnyre. Pirma Lietuvos teniso raketė išskubėjo į Prancūzijos šiaurės vakarus, Rene miestą, kur dalyvaus 64 tūkst. eurų vertės „Challenger“ serijos turnyre.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ištraukus burtus paaiškėjo, kad R.Berankiui pirmame rate teks žaisti su Prancūzijos tenisininku Gregoire Burquier (ATP-188). Tai bus pirmas abiejų žaidėjų susitikimas.

G.Burquier iš paskutinių dešimties žaistų susitikimų laimėjo tris kartus. 27 metų kairiarankis tenisininkas taip pat dalyvavo Monse vykusiose varžybose ir pirmame rate triuškinamai 1:6, 0:6 nusileido Andreasui Seppiui. Italijos tenisininkas po atkaklios dviejų setų kovos pusfinalyje nugalėjo ir R.Berankį.

Pergalę iškovojusiam žaidėjui atiteks 8 ATP reitingo taškai, o antrame rate lauks akistata su pirmu pagal skirstymą Gillesu Mulleriu iš Liuksemburgo (ATP-42) arba Sergejumi Bubka iš Ukrainos (ATP-157).

R.Berankis dalyvaus ir dvejetų turnyre, lietuvio porininku bus ukrainietis S.Bubka. Legendinio šuolininko su kartimi sūnus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius