Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 24

Ričardas Berankis su kroatu pateko į ATP „Challenger Tour“ serijos teniso turnyro Prancūzijoje dvejetų varžybų ketvirtfinalį

Prancūzijoje tęsiasi ATP „Challenger Tour“ serijos tarptautinis vyrų teniso turnyras „Open d'Orleans“, kurio prizų fondą sudaro 106 500 eurų.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sėkmingai dvejetų varžybas pradėjo Ričardo Berankio ir kroato Franko Škugoro duetas. Pirmadienį aštuntfinalyje lietuvis su kroatu atkaklioje ir permainingoje 1 valandą bei 52 minutes trukusioje kovoje 7:6 (7:1), 6:7 (8:10), 10:8 įveikė rumuno Mariaus Copilo bei vokiečio Jano-Lennardo Struffo porą ir pateko į ketvirtfinalį. Tenisininkai taip pat užsitikrino 1360 eurų čekį ir po 25 ATP dvejetų reitingo taškus.

Dėl kelialapio į pusfinalį R.Berankio ir F.Škugoro duetas kovos su favoritais iš Vokietijos Dustinu Brownu ir Philippu Marxu, kurie pirmajame rate 3:6, 6:0, 10:7 palaužė čekų Jano Mertlo ir Jiržio Vesely pasipriešinimą.

Vienetų varžybų šešioliktfinalyje 124-ą vietą ATP klasifikacijoje užimantis 23-ejų metų R.Berankis per 71 minutę dvejuose setuose – 4:6, 2:6 – pralaimėjo į aštuntfinalį iškopusiam 26-erių ukrainiečiui Iljai Marčenkai (ATP-146).

Pajėgiausias Lietuvos tenisininkas vienetų varžybose tenkinosi 1110 eurų čekiu, tačiau nepelnė ATP reitingo taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius