Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 20

Ričardo Berankio treneris Remigijus Balžekas: „Visiems čia euforija, bet ne mums. Mes žiūrime į priekį“ (nuotraukos, video)

Geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis atvertė naują puslapį savo karjeroje. 20-metis lietuvis ketvirtadienį pirmą kartą pravėrė „Didžiojo kirčio“ serijos trečiojo rato duris. Tenisininko treneris Remigijus Balžekas iš karto po pergalės telefonu iš Melburno 15min.lt neslėpė, kad juos užgriuvo tikra sveikinimų lavina, tačiau nepuolė į euforiją ir koncentravosi į ateinančias kovas atvirajame Australijos teniso čempionate.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis nežada sustoti. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Sveikinimų – tūkstančiai. Visiems čia euforija, bet ne mums. Mes žiūrime į priekį“, – 15min.lt sakė R.Balžekas.

Jo auklėtinis, 95-oji planetos raketė, ketvirtadienį pademonstravo įspūdingą žaidimą ir įveikė 29 metų argentinietį Davidą Nalbandianą (ATP – 21). Rezultatui esant 6:1, 6:0, 2:0 R.Berankio naudai D.Nalbandianas, motyvuodamas „kojų raumenų skausmais“, pasitraukė iš mačo.

„D.Nalbandianas nespėjo paskui R.Berankį. Ričardas žaidė tiesiog puikiai. Galingai paduodavo, sėkmingai priimdavo. Aišku, D.Nalbandianas buvo pavargęs po pirmos dvikovos. Reikia atsižvelgti ir į jo metus. Tačiau mums svarbiausia yra pergalė“, – džiaugėsi R.Balžekas.

Trečiajame „Australian Open“ rate R.Berankio lauks dar rimtesnis išbandymas – 28 metų ispanas Davidas Ferreras, septintoji turnyro ir planetos raketė. Vis dėlto kalbėdamas apie būsimą dvikovą R.Balžekas buvo nusiteikęs kovingai.

„Stebuklų nebūna. Su visais galima ir reikia žaisti“, – teigė R.Berankio treneris.

Jis taip pat labai dėkojo sirgaliams už palaikymą. „Nuostabu žaisti, kai už tave serga tiek žmonių. Čia buvo gal dešimt ar septyni tūkstančiai Lietuvos sirgalių. Ačiū jiems už palaikymą, jis tikrai įkvepia. Taip pat ačiū visiems sirgaliams Lietuvoje“, – dėkojo R.Balžekas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius