-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 22

Ričardui Berankiui nepavyko pasiekti finalo

21 metų Ričardas Berankis Prancūzijoje vykstančiame „Open d‘Orleans“ pusfinalyje neprilygo 33 metų prancūzų veteranui Arnaud Clement‘ui. Korto šeimininkas po valandą ir 11 minučių trukusios kovos šventė pergalę rezultatu 6:3, 6:4.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Organizatorių foto
Temos: 1 Lauko tenisas

Pirmame sete lemiamu tapo penktas geimas, nemažai klaidų daręs R.Berankis pralaimėjo savo padavimus, rezultatas tapo 2:3. Prancūzas itin sėkmingai atliko padavimus (tikslą pasiekė 80 proc. pirmų kirčių) tik didino pranašumą ir setą laimėjo užtikrintai – 6:3.

Antrame sete A.Clement‘as dar kartą laimėjo R.Berankio padavimus ir pirmavo 3:0. Lietuvos tenisininkas atsitiesė ir išlygino rezultatą – 3:3. Mačo pabaigoje vyko atkakli kovą, Arnaud Clement‘as ketvirtą kartą laimėjo Ričardo padavimus ir mačą.

A.Celmet'as taip atsirevanšavo R.Berankiui už pralaimėjimą metų pradžioje Australijoje. Už pergalę 161-ą vietą pasaulio reitinge užimančiam prancūzui atiteko 75 ATP klasifikacijos taškai ir 9 tūkst. eurų.

R.Berankio kraityje 45 reitingo taškai. Jie Lietuvos tenisininką pakylės beveik per dešimt pozicijų, apytiksliai iki 114 ATP reitingo laiptelio. Po turnyro Orleane Ričardas kartu su savo treneriu Remigijumi Balžeku grįš į Lietuvą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius