Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 03

Richardas Gasquet: „Nenorėjau rizikuoti, todėl pasimatysime Monpeljė“

Richardo Gasquet nepamatysime jau ne už ilgo vyksiančiame „Australian Open“ turnyre. Nugaros trauma privertė prancūzą pasitraukti iš pirmojo „Didžiojo kirčio“ turnyro 2016-ų metų sezone. Geriausias Prancūzijos tenisininkas sezoną pradės vasario 1-ą dieną turnyre Monpeljė.
Richardas Gasquet
Richardas Gasquet / USA Today Sports

„Praėjusią savaitę per treniruotę vėl susižeidžiau nugarą, – atskleidė R.Gasquet. – Pajutau tuos pačius skausmus kaip Maniloje žaisdamas „IPTL“ turnyre. Man tris dienas leido skausmą malšinančius vaistus, kad tik geriau pasijausčiau.

Niekas nepasikeitė. Jaučiu labai stiprų skausmą nugaroje. Ketinu ilsėtis apie 10 dienų, o tuomet susidaryti 3-4 savaičių treniruočių programą. Neturiu kitos išeities.

Žaisti Melburne man būtų buvę sudėtinga. 24-os valandos praleistos keliaujant, o vėliau alinantys penkių setų mačai. Tikiuosi spėti įgauti sportinę formą iki Monpeljė turnyro, kuris prasidės vasario 1-ą dieną. Po jo ketinu dalyvauti Roterdamo bei Marselio turnyruose.

Sausio mėnesį skirsiu pasiruošimui visam artėjančiam sezonui. Ar jaudinuosi dėl ateities? Visuomet jaučiu nedidelį nerimą, tačiau savo sprendimu esu įsitikinęs visu 100-u procentų. Turiu pakankamai patirties, kad suprasčiau ko šiuo metu reikia mano kūnui.“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius