-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 12 03

Robinas Soderlingas ruošiasi sugrįžimui į aikštę 2016-ais metais

Praėjusį birželio mėnesį Robino Soderlingo planas buvo neskubėti ir į aikštę sugrįžti 2016-ais metais. Tenisininkas patvirtino, kad jo planai nepasikeitė.
Robinas Soderlingas
Robinas Soderlingas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Visuomet galvoju kas bus geriausia mano sveikatai, – teigė R.Soderlingas. – Aš su savo komanda pradėjau ruoštis 2016-ų metų sugrįžimui. Esame išsikėlę konkrečias užduotis, tačiau nieko negaliu atskleisti. Viskas eina teigiama linkme.“

Švedijos tenisininkas kentėjo nuo infekcinės mononukleozės bei nežaidė nuo 2011-ų metų Bastado turnyro, kuriame iškovojo titulą. 2010-ais metais reitinge jis buvo pakilęs į aukščiausią savo karjeroje ketvirtąją vietą.

R.Soderlingas pasiekė „French Open“ finalą 2009-ais ir 2010-ais metais. Jis yra laimėjęs 2010-ų metų Paryžiaus „Masters“ serijos turnyrą. 

R.Soderlingas pirmą kartą į save dėmesį atkreipė 2009-ais metais, kai tapo pirmuoju tenisininku „French Open“ turnyre įveikusiu Rafaelį Nadalį. Sekantį kartą R.Nadalis jame pralaimėjo tik šį sezoną prieš Novaką Džokovičių. Tačiau švedas „Didžiojo kirčio“ turnyro finale krito prieš Rogerį Federerį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius