Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 17

Rogerio Federerio koziris šių metų „Australian Open“ – ramybė

Rogeris Federeris pirmąjį metų „Didžiojo kirčio“ turnyrą pasitinka kupinas ramybės. Visai kitaip nei buvo prieš metus, kai Šveicarijos tenisininkui teko atlaikyti įtampą dėl įvairiausių dalykų.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Taip. Šiemet viskas vyksta ramiau. Praėjusiais metais žaidžiau nauja rakete, jutau nugaros skausmus. Buvo labai daug pasikeitimų, – kalbėjo R.Federeris. – Šį kartą viskas yra kitaip. Aš žaidžiu gerai. Laimėjau praėjusią savaitę vykusį turnyrą Brisbene. Šiais metais į „Australian Open“ čempionatą atvykau daug ramesnis.“

R.Federeris „Australian Open“ čempionate sieks jau 18-ojo „Didžiojo kirčio“ turnyro nugalėtojo titulo. 33-ejų metų Šveicarijos tenisininkas teigia, kad jis turi visas galimybes laimėti, nes daug ką daro geriau nei iki šiol. 

„Aš tikiuosi, kad tobulėju kiekvienais metais. Galvoju, kad padavimus atlieku geriau ir stipriau nei bet kada. Tai mano nuomonė. Taip pat tikiu, kad prie sėkmingų padavimų prisidėjo mano nauja raketė, – tęsė R.Federeris. – Tačiau svarbiausia, kad mano gera koncentracija. Geriausia kokia tik buvo. Manau, kad mano backhand'as (smūgis iš kairės) veikia geriau nei pastaraisiais metais. Klausimas, koks bus pasitikėjimas, forehand'as (smūgis iš dešinės) ir judėjimas.“ 

R.Federeriui teko pavojingas oponentas pirmame varžybų rate. Šveicarijos tenisininkas kovos su Yen-Hsun Lu iš Taipėjaus, kuris pasaulio reitinge užima 46-ą vietą. Mačas Rodo Laverio arenoje prasidės pirmadienį, 10 valandą ryto Lietuvos laiku. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius