2020 02 13 /19:38

Rogeris Federeris atskleidė savo planus dėl artėjančio grunto sezono

Trečioji pasaulio raketė Rogeris Federeris koreguoja savo grunto sezono tvarkaraštį – iš pradžių pasirodžius pranešimams, kad šveicaro turnyrai ant grunto nuo praėjusių metų nesiskirs, netrukus žymus Šveicarijos žurnalistas Rene Staufferis šiuos gandus suskubo paneigti.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Apžvalgininkas pasidalino žinia, gauta iš 38-erių tenisininko agento Tony Godsicko. Jo teigimu, maestro šiemet dalyvaus vieninteliame, o tuo pačiu ir svarbiausiame turnyre ant grunto – „Roland Garros“.

Tai reiškia, kad R.Federeris po „Masters“ turnyro Majamyje, kuris finišuos balandžio 5-ąją, turės net septynių savaičių pertrauką be teniso.

Norėdamas geriau pasiruošti žolės sezonui ir pailsinti kūną, 2017 ir 2018 metais šveicarų maestro ant grunto nesužaidė nė vieno mačo, tačiau ant šios dangos sugrįžo praėjusį pavasarį.

Madride ir Romoje tenisininkas pasiekė ketvirtfinalius, o Paryžiuje nužygiavo iki pat pusfinalio, kur šveicarą trijų setų kovoje sustabdė Rafaelis Nadalis.

R.Federerio žaidimą Melburne apsunkino kirkšnies skausmai, tačiau dabar tenisininkas yra sveikas ir pasiruošęs apginti ATP 500 taškų serijos turnyro Dubajuje nugalėtojo vardą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius