Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 09

Rogeris Federeris burtų Indian Velse neišsigando: „Viskas bus gerai“

Šių metų „Australian Open“ čempionas Rogeris Federeris nebuvo susirūpinęs tuo, kad Indian Velso pirmenybėse pateko į savotišką teniso „mirtininkų“ grupę. Šveicaras dar prieš pusfinalį gali susidurti su Rafaeliu Nadaliu bei Novaku Džokovičiumi.
Rogeris Federeris nugalėjo Rafaelį Nadalį ir tapo „Australian Open“ čempionu
Rogeris Federeris nugalėjo Rafaelį Nadalį ir tapo „Australian Open“ čempionu / „Scanpix“ nuotr.

R.Federeris „BNP Paribas Open“ turnyre dalyvavo net 15 kartų iš eilės, tačiau praleido praėjusių metų pirmenybes. Čia jis triumfavo keturis kartus bei dar du kartus žaidė finale.

Įdomu tai, kad R.Federeris, N.Džokovičius ir R.Nadalis laimėjo 12 iš pastarųjų 13 turnyrų Indian Velse, o tik vienas iš jų keliaus į finalinį ketvertą.

„Daugelio stipriausiųjų vyrukų taip anksti nepamatydavau, tačiau šį kartą bus kitaip, – kalbėjo R.Federeris. – Iš pradžių gavau žinutę, kad manęs laukia Dudis Sela arba Stephane'as Robertas, todėl pirma reakcija buvo teigiama.

Tuomet man pranešė, kad toje pačioje turnyrinės lentelės pusėje yra Rafa, o vėliau, kad joje yra ir Džokas. Tiek to. Yra, kaip yra.

Galų gale, tai nesvarbu, nes man yra tekę prieš juos žaisti tiek daug kartų. Čia juk ir atvykau, kad susikaučiau su stipriausiais. Bet kokiu atveju greičiausiai būtume žaidę tarpusavyje, todėl tebūnie šis mačas įvyksta ketvirtame etape.

Manau, kad man bus naudinga su jais sužaisti anksti. Jau nekantrauju.“

„BNP Paribas Open“ vyrų vienetų varžybos startuoja jau šiąnakt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius