Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 04

Rogeris Federeris džiaugiasi Ivano Ljubičičiaus turimais pranašumais

Rogeris Federeris jau visai netrukus pradės savo dvikovas Brisbeno turnyre. Šveicaras jau pradėjo dirbti su savo naujuoju treneriu Ivanu Ljubičičiumi ir yra pasiryžęs apginti praėjusį sezoną iškovotą titulą. Trečioji pasaulio raketė norėtų šį sezoną iškovoti ir 18-ą „Didžiojo kirčio“ trofėjų, tačiau nemato tragedijos jeigu to padaryti nepavyktų.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Būtų nuostabu laimėti dar vieną „Didžiojo kirčio“ titulą, – spaudos konferencijoje kalbėjo R.Federeris. – Tai įmanoma, tačiau jeigu man nepavyks, tai vis tiek būsiu savimi patenkintas.

Džiaugiuosi savo sportine forma ir manau, kad žaidžiu gerai. Praėjęs sezonas priklausė Novakui Džokovičiui. Varžiausi neblogai ir buvau arti, bet dėl to nejaučiu nuoskaudos. Juk savo karjeroje ir taip iškovojau krūvą pergalių.

Puikiai pažįstu I.Ljubičičių ir man patinka, kad jis yra labai atviras, – apie savo naująjį trenerį atviravo šveicaras. – Jis su manimi bus viso turnyro Brisbene metu, todėl bus įdomu pamatyti kaip mums seksis.“

Šveicarijos tenisininkas taip pat atskleidė, kad I.Ljubičičius turi sukaupęs nemažai informacijos apie daugelį R.Federerio varžovų, todėl tai žada būti labai dideliu pranašumu viso sezono metu. Tuo negalėjo pasigirti buvęs jo treneris Stefanas Edbergas.

R.Federeris savo pirmąjį mačą žais prieš vardinį kvietimą gavusį Beną Mitchellą arba atrankos etapą praėjusį sportininką. Šveicaras savo pasirodymą Brisbene pradės nuo antrojo etapo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius