Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 21

Rogeris Federeris laimėjo pusfinalyje ir finale susitiks su Novaku Džokovičiumi

Rogeris Federeris iškovojo pergalę pusfinalyje prieš Staną Wawrinką rezultatu 7:5, 6:3. Mačas truko 1-ą valandą ir 11-ą minučių. Trečioji pasaulio raketė susitiks su pirmoje vietoje pasaulio reitinge esančiu Novaku Džokovičiumi.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

S.Wawrinka mačą pradėjo puikiai. Pirmame sete jis išsiveržė į priekį rezultatu 4:2. Tačiau R.Federeris laimėjo sekančius penkis geimus iš šešių ir laimėjo setą. 

Antrame sete S.Wawrinka savo padavimų seriją pralaimėjo jau antrame geime. Tai reiškė, kad jis nuolat atsiliko, o palaužti R.Federerio atakos taip ir nepavyko. Atrodo, kad pasiteisino prognozės, kad S.Wawrinka patekęs į bėdą iš jos mače neišsikapstys.

Finale susitiks šiame turnyre jau rungtyniavę sportininkai. R.Federeris antradienį įveikė aukščiau esantį serbą rezultatu 7:5, 6:2. Šiandien N.Džokovičius pusfinalyje neturėjo vargo su Rafaeliu Nadaliu, kurį įveikė rezultatu 6:3, 6:3.

R.Federeris sieka septintojo „ATP World Tour Finals“ čempiono titulo, o N.Džokovičiui tai būtų penktasis laimėtas finalas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius