-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 31

Roger Federeris: „Man reikėjo padaryti pauzę“

Roger Federeris nekantrauja pradėti pasirodymą Bazelyje prasidedančiame ATP 500 serijos teniso turnyre. Šveicarų maestro varžybų išvakarėse pareiškė, kad yra geroje sportinėje formoje ir džiaugėsi kokie galingi žaidėjai susirinko dalyvauti šiame turnyre.
Rogeris Federeris
Roger Federeris. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

R.Federeriui turnyras Bazelyje yra ypatingas dėl kelių priežasčių. 30 metų tenisininkas gimė šiame Šveicarijos mieste ir į teniso kortus sugrįžta po ilgesnės pertraukos. Paskutinį kartą jis žaidė rugsėjo mėnesį, kai Australijoje vyko Daviso taurės varžybos.

„Buvo smagu gauti šiek tiek laiko poilsiui po Daviso taurės varžybų“, – pareiškė R.Federeris. „Tada jaučiausi ne ypatingai gerai ir man reikėjo padaryti pauzę. Tačiau dabar mano kūnas pasirengęs, esu geroje formoje ir nekantraudamas laukiu turnyro pradžios.“

„Šį sezoną viskas klostosi kitaip nei praėjusį“, – tęsė ketvirta pasaulio raketė. „Aš praleidau turnyrus Šanchajuje ir Stokholme. Tik nuo turnyro Bazelyje aš pradedu žaisti uždaruose kortuose ir tai, ko gero, apsunkins mano situaciją. Į šį turnyrą visada suvažiuoja geri žaidėjai, tačiau šiemet, be jokios abejonės, čia susirinks geriausi iš geriausių.“

Bazelyje prasidedančiame turnyre dalyvaus ir pirma pasaulio raketė Novakas Džokovičius, vardinį kvietimą gavo Andy Murray (britas paskutinę akimirką apsisprendė priimti kvietimą žaisti šiame turnyre). Taip pat Andy Roddickas. R.Federeris pirmą mačą žais su bendraamžiu iš Italijos Potito Starace.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius