Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 15

Rogeris Federeris nekantrauja pradėti mačą su Rafaeliu Nadaliu

Jau šiąnakt Indian Velse įvyks Rogerio Federerio bei Rafaelio Nadalio akistata, po kurios paaiškės „BNP Paribas Open“ ketvirtfinalio dalyvis. Prieš mačą šveicaras teigė, jog nekantrauja žengti į aikštę, o tai bus visai kitokia dvikova nei Melburne.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / „Scanpix“ nuotr.

R.Federeris su R.Nadaliu neįprastai anksti „BNP Paribas Open“ turnyre susitiks, nes abu kentėjo nuo traumų, prarado vietas ATP reitinge, o burtuose jiems itin nepasisekė.

„Jau prieš pradėdamas varžybas sakiau, kad noriu žaisti su pačiais geriausiais. Su tokiais kaip Rafa, – pasakojo maestro. – Labai nekantrauju. Noriu žengti į aikštę. Tačiau nereikia pamiršti, kad aš vis dar sugrįžtu po traumos, todėl tai man bus proga patikrinti save.

Nepaisant triumfo Melburne šiame mače ir vėl bandysiu rungtyniauti laisvai. Nenoriu savęs riboti ir manau, kad tai labai svarbu. Džiaugiuosi, kad ir vėl turiu daug energijos, nes Dubajuje vis dar jaučiausi pavargęs. Žinau, kad galiu iškovoti pergalę, o nesėkmingi burtai dabar jau neturi reikšmės.

Tai bus kiek kitokia dvikova nei finalas Melburne, nes itin tikslių taškų ties riba bus mažiau. Ankstesniuose etapuose geresni žaidėjai linijos nesivaiko. Tai normalu.“

R.Federerio ir R.Nadalio dvikova įvyks apie 2 valandą Lietuvos laiku.

VIDEO: Anonsas: Rogeris Federeris – Rafaelis Nadalis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius