Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 24

Rogeris Federeris pateko į savo 47-ą „Didžiojo kirčio“ ketvirtfinalį karjeroje

Rogeris Federeris iškovojo nesunkią pergalę prieš 15-ą turnyro raketę Davidą Goffiną. Mačas truko vos pusantros valandos, o šveicaras šiandien atrodė nesustabdomai. Tai buvo 79-a R.Federerio pergalė Melburne, o ketvirtfinalį šiame turnyre jis pasiekė net 12-a kartų iš pastarųjų 13-os. Kitame „Australian Open“ etape jis kausis su Tomašu Berdychu.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / „Scanpix“/AP nuotr.

Nuo pat mačo pradžios buvo aišku, kad R.Federeris dominuos šiame mače. Pirmus du setus šveicarų maestro laimėjo vos per 50 minučių. Trečiasis setas vyko atkakliausiai, tačiau šiandien Belgijos tenisininkas negalėjo nieko padaryti prieš puikiai žaidusią Šveicarijos teniso legendą.

„Esu labai laimingas. Prieš tai turėjau sunkią dvikovą prieš Grigorą Dimitrovą, o šiandien prieš D.Goffiną. Tai man buvo labai geras išbandymas ir džiaugiuosi, kad pavyko sužaisti taip gerai, – po mačo kalbėjo R.Federeris. – Pirmi du setai buvo puikūs.

Davidas yra puikus tenisininkas. Puikiai jį pažįstu, o prieš jį nelengvą net ir treniruočių metu.

Rodas Laveris šiandien priėjo prie manęs pasišnekučiuoti ir tai man buvo didelė garbė. Ačiū jam už patarimus prieš mačą, kurie šiandien man padėjo laimėti.

Tai man yra naujovė, – apie naująjį trenerį pasakojo šveicaras. - Ivanas Ljubičičius yra pirmasis mano treneris su kuriuo rungiausi kortuose. Maniau, kad puikus sumanymas savo komandoje turėti žmogų, kuris yra žaidęs prieš daugelį mano varžovų. Labai seniai jį pažįstu ir vienas malonumas su juo dirbti.

Su T.Berdychu turėjome ne vieną įspūdingą dvikovą. Jis yra mane nugalėjęs olimpiadoje bei Vimbdlone, bet ir aš turiu kelias pergales. Manau, kad jam labai patinka žaisti šiuose kortuose, todėl laukia nelengvas mačas.“

Tiesiogines „Australian Open“ vaizdo transliacijas galite stebėti orakulas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius