Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 02

Rogeris Federeris patvirtino, kad rungtyniaus „Rogers Cup“

Nors Rogeris Federeris metų pradžioje savo paskelbtame tvarkaraštyje nurodė, kad dalyvaus „Rogers Cup“ taurėje, tačiau šią informaciją jis patvirtino dar kartą. Šveicaras atvyks į Torontą po to, kai 2015-ais metais pasitraukė iš turnyro, kad galėtų geriau pasiruošti varžyboms Sinsinatyje bei „US Open“.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

R.Federeris penkis kartus žaidė „Rogers Cup“ finale. Du kartus jis iškovojo šio čempionato titulą. 2004-ais metais finale nugalėjo Andy Roddicką, o 2006-ais metais Toronte įveikė Richardą Gasquetą.

2007-ų metų finale jis pralaimėjo Novakui Džokovičiui, 2010-ais – Andy Murray, o prieš kelerius metus jis nusileido Jo-Wilfriedui Tsongai.

Šio turnyro vieta keičiasi kas dveji metai. Vienus metus jis vyksta Monrealyje, o antrus – Toronte. Abu savo titulus šiame turnyre tenisininkas iškovojo Toronte, todėl į šį miestą jis sugrįš ir šiais metais.

R.Federeris šiuo metu treniruojasi Los Andžele, tačiau nedalyvaus kitą savaitę prasidėsiančiame Indian Velso turnyre. Trečioji pasaulio raketė į aikštę sugrįš balandžio mėnesį Monte Karlo „Masters“ čempionate.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius