Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 06

Rogeris Federeris: „Rafaelis Nadalis yra favoritas laimėti Madrido turnyrą“

Antroji pasaulio raketė, praėjusią savaitę turnyre Stambule triumfavęs Rogeris Federeris jau pasiruošęs „Masters“ turnyrui Madride. Tačiau favoritu laimėti šį turnyrą jis mato ne save, o Rafaelį Nadalį.
Rafaelis Nadalis ir Rogeris Federeris
Rafaelis Nadalis ir Rogeris Federeris / „Scanpix“/AP nuotr.
Šveicaras ispaną favoritu įvardijo nepaisant to, kad R.Nadalis šiuo metu nedemonstruoja paties geriausio žaidimo. Keturis kartus turnyro Madride čempionas šiemet laimėjo tik vieną trofėjų Buenos Airėse. 

Grunto karaliumi vadinamam R.Nadaliui Madride teks žaisti prieš savus žiūrovus, todėl tai neabejotinai bus papildoma motyvacija, bet ir didesnis spaudimas. Be to, turnyre nedalyvaus ir geriausias šiuo metu pasaulio tenisininkas serbas Novakas Džokovičius.

„Aš vis tiek manau, kad R.Nadalis yra pagrindinis favoritas. Taip, pastaruoju metu jis nedemonstruoja geriausios sportinės formos, tačiau juk čia Ispanija, Madridas ir jis yra laimėjęs čia anksčiau“ , – kalbėjo R.Federeris.

Šveicarui antrino ir trečioji pasaulio raketė Andy Murray. Pasak jo, praėjusiais metais R.Nadalis ilgokai nežaidė, todėl jam dar sunku įsivažiuoti. Tačiau, anot geriausio Didžiosios Britanijos tenisininko, ispanas tikrai atgaus anksčiau demonstruotą puikią sportinę formą.

„Vieniems atsistatyti užtenka mėnesio ar dviejų, kitiems šiek tiek ilgiau. Aš esu įsitikinęs, kad jis greitai grįš į savas vėžias. R.Nadalis yra puikus žaidėjas su puikiu nusiteikimu. Jis sugrįš“ , – varžovą gyrė A.Murray.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius