Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 23

Rogeris Federeris: suprastėjusi Andy Murray forma – fizinių problemų padarinys

Penktosios pasaulio raketės Rogerio Federerio nuomone, pagrindinė priežastis, dėl kurios geriausiam pasaulio tenisininkui Andy Murray sunkiai sekasi kartoti praeito sezono rezultatus, yra brito fizinės problemos.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / „Scanpix“ nuotr.

Apie tai R.Federeris prabilo Halėje, kur dalyvauja pirmame ATP serijos turnyre po vienuolikos savaičių pertraukos. Ketvirtadienį penktoji pasaulio raketė po dviejų setų kovos 7:6 (7:4), 6:4 nugalėjo vokietį Mischą Zverevą ir pateko į „Gerry Weber Open“ varžybų ketvirtfinalį.

Kalbėdamas apie A.Murray, 35-erių Šveicarijos tenisininkas tikino, jog smukusios britų formos priežastimi gali būti nuovargis po įtemptos praeito sezono antros pusės.

„Praėjusių metų pabaigoje Andy buvo pavargęs ir sunkiai tvarkėsi su traumomis. Tapimas pirmąja pasaulio rakete iš jo atėmė daug jėgų“, – teigė R.Federeris.

Šią savaitę A.Murray dalyvavo „Aegon Championships“ turnyre Londone, tačiau ten krito jau pirmame etape prieš 90-ąją pasaulio raketę Jordaną Thompsoną iš Australijos.

Nors A.Murray, Stanas Wawrinka, Rafaelis Nadalis ir Novakas Džokovičius nėra pačiame jėgų žydėjime, būtent šie tenisininkai yra laikomi favoritais laimėti trečiąjį metų „Didžiojo kirčio“ turnyą – Vimbldoną. Pagrindinius pretendentu į nugalėtojo titulą laikomas būtent R.Federeris.

„Manau, kad antra sezono dalis bus neįtikėtinai svarbi Andy. Novakui taip pat, – kalbėjo šveicaras. – Jaučiu, kad antra sezono dalis bus labai įdomi.“

Jei R.Federeriui Halėje pavyks tapti čempionu, Vimbldone jis turės trečią skirstymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius