-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 18

Rogeris Federeris triumfavo Sinsinatyje ir laimėjo 80-ą turnyrą karjeroje

33-ejų etų Rogeris Federeris liko nenugalėtas Sinsinatye vykusiame ATP 1000 serijos turnyre. Trečia pasaulio raketė iš Šveicarijos finale po permainingos kovos 6:3, 1:6, 6:2 nugalėjo ispaną Davidą Ferrerą. Per vienuolika metų tai buvo jau 16-a R.Federerio pergalė iš tiek pat galimų prieš D.Ferrerą.
Rogeris Federeris šeštą kartą laimėjo turnyrą Sinsinatyje
Rogeris Federeris šeštą kartą laimėjo turnyrą Sinsinatyje / „Scanpix“ nuotr.
„Aš pasiekiau finalą, bet niekada nesugebėjau nugalėti Rogerio, – po dvikovos finale kalbėjo penkta pasaulio raketė 32-ejų metų D.Ferreras. – Tačiau aš esu laimingas, kad vis dar galiu žaisti su geriausiais pasaulio žaidėjais. Rogeris nusipelnė pergalės.“

R.Federeris Sinsanatyje vykstančio „Masters“ turnyro nugalėtoju tapo šeštą kartą karjeroje. Šveicaras šiose varžybose triumfavo 2005, 2207, 2009, 2010 ir 2012 metais.

„Pagaliau laimėjau didelį trofėjų vaikams, – po pergalės finale linksmai nusiteikęs kalbėjo R.Federeris. – Namo vis nešiau mažesnius ir vaikams sakiau, kad tai irgi trofėjai, tačiau šis turėtų juos tikrai patenkinti.“

Šiais metais tai trečias R.Federerio laimėtas turnyras. Praėjusią savaitę Toronte vykusiame taip pat ATP 1000 serijos turnyre jis pasiekė finalą.

Iš viso Šveicarijos tenisininkui tai buvo jau 121-as finalas karjeroje ir 80-a nugalėtojo taurė. Šį sezoną R.Federeris jau iškovojo 49-ias pergales ir pagal šį rodiklį užima pirmą vietą. Antroje su 44-iais laimėjimais Rafaelis Nadalis.

Nuo 2012 metų, kai R.Federeris laimėjo varžybas Vimbldone ir taip pat Sinsinatyje, tai stambiausias „Šveicarų maestro“ laimėtas turnyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius