Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 30

Rogeris Federeris žengė į olimpinių žaidynių aštuntfinalį

Rogeris Federeris iškovojo antrą pergalę Londono olimpinėse žaidynėse. Pirma pasaulio raketė 6:2, 6:2 nugalėjo prancūzą Julieną Benneteau.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / „Scanpix“ nuotr.

R.Federeris mače atliko septynis neatremiamus padavimus iš žaidimo atliko 24-ias rezultatyvias atakas. Mačas truko vos 58-ias minutes.

„Gerai praleidau laiką, – po greitos pergalės pareiškė R.Federeris. – Atmosfera korte buvo gera. Buvo šiek tiek vėjuota ir tai gal kiek turėjo įtakos varžovo padavimui.“

Kitame etape  R.Federeris kovos su 35-a pasaulio rakete Denisu Istominu. Uzbekistano atstovas po dvi valandas ir 37 minutes trukusios kovos 6:7(4), 7:6(3), 7:5 nugalėjo Liuksemburgo atstovą Gillesą Mullerį.

Dešimtas pagal skirstymą Johnas Isneris 7:6(1), 6:2 nugalėjo Maleką Jazirį iš Tuniso ir taip pat pateko į trečią varžybų ratą.

12-as pagal skirstymą Gillesas Simonas 6:3, 6:3 nugalėjo bulgarą Grigorą Dimitrovą.

Septintas pagal skirstymą serbas Janko Tipsarevičius atsitiesė po pralaimėto pirmo seto 3:6, 6:3, 6:4 nugalėjo Pfilippą Petzschnerį iš Vokietijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius