Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 27

„Roland Garros“ palieka dar viena pirmo ryškumo žvaigždė – iškrito C.Wozniacki

Prancūzijos atvirojo čempionato moterų varžybos ir toliau nesiliauja stebinti – įspūdingą persvarą iššvaisčiusi Caroline Wozniacki (WTA-13) turnyrą yra priversta palikti jau po pirmojo mačo.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Danė 6:0, 3:6, 3:6 neatsilaikė prieš Rusijos tenisininkę Veroniką Kudermetovą (WTA-68).

Staigmeną pateikusi rusė pralaimėjo pirmuosius septynis susitikimo geimus, tačiau sugebėjo atsitiesti ir iškovoti skambiausią karjeros pergalę.

Tai pirmoji tenisininkės pergalė prieš pirmojo WTA 20-uko atstovę. Metus V.Kudermetova pradėjo vos 133-oje reitingo vietoje, tačiau per penkis mėnesius savo pozicijas pagerino beveik dvigubai.

„Tai puiki pergalė. Pradžioje jaučiau įtampą žaidžiant tokiame dideliame korte, tačiau įsibegėjant mačui pradėjau žaisti savo tenisą. Stengiausi žaisti agresyviai ir šiandien atlikau didelį darbą“, – teigė susitikimo nugalėtoja.

Rusijos atstovė „Roland Garros“ turnyre iškovojo pirmą pergalę per savo karjerą. Beje, tai pirmasis kartas, kuomet tenisininkė žaidė pagrindinėse varžybose.

Buvusi pirmoji pasaulio raketė Caroline Wozniacki ir toliau turi išgyventi sunkų periodą – pastaruoju metu danę kamavo kairiosios kojos skausmai, o šiame sezone tenisininkė yra iškovojusi 9 pergales iš 17 susitikimų bei nelaimėjusi nei vieno turnyro.

Vakar šokiruojančią nesėkmę patyrė ir penktoji pasaulio raketė Angelique Kerber, kuri taip pat nukentėjo nuo rusės – Anastasijos Potapovos.

V.Kudermetova antrame varžybų rate žais prieš Zariną Diyas (WTA-99) arba Audrey Albie (WTA-289).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius