-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 26

„Roland Garros“ starte Ričardas Berankis žais su Italijos teniso veteranu

Ričardas Berankis ketvirtą kartą karjeroje dalyvaus prestižiniame „Roland Garros“ čempionate. Ištraukus šių metų turnyro burtus paaiškėjo, kad geriausias Lietuvos tenisininkas kovos su Paolo Lorenziu. 35-erių metų veteranas iš Italijos ATP klasifikacijoje užima 34-ą vietą. Tai bus pirma abiejų žaidėjų akistata.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Roland Garros“ čempionatas yra vienintelis „Didžiojo kirčio“ turnyras, kuris vyksta ant grunto. Ši danga yra mažiausiai paranki R.Berankiui ir Paryžiuje jis dar niekada nėra iškovojęs pergalės.

P.Lorenzis yra vos ne absoliutus grunto žaidėjas. Daugiau nei 15-a metų jis žaidžia dažniausiai ant grunto ir ant šios dangos yra pasiekęs 416-a pergalių. R.Berankis ant grunto per karjerą laimėjo 67-is mačus.

Bet dar įdomiau, kad P.Lorenzis šešis kartus žaidė „Roland Garros“ čempionate ir nė karto nesugebėjo įveikti pirmo rato.

Šį sezoną P.Lorenzis pasiekė 14-a laimėjimų, patyrė 18-a nesėkmių. Tačiau žaidė vien tik aukščiausio lygio ATP turnyruose.

Vien už dalyvavimą „Didžiojo kirčio“ turnyre tenisininkai gauna daugiau 35 tūkst. eurų ir 10 reitingo taškų. „Roland Garros“ čempionatas prasidės sekmadienį.

R.Berankis į šį turnyrą pateko pasinaudodamas apsaugotu reitingu, kuris yra 93-ias. Lietuvos atstovas į Paryžių atvyks po „Challenger“ turnyro finalo Kazachstane.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius