Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 03

Sąlygos nė motais: Rogeris Federeris demonstruoja triukus ir per pūgą

Vienas geriausių pasaulio tenisininkų Rogeris Federeris sportinę formą stengiasi palaikyti net ir karantino laikotarpiu. Gimtinėje užsidaręs šveicaras demonstruoja triukus nepaisant nepalankių oro sąlygų.
Rogeris Federeris treniruojasi per pūgą
Rogeris Federeris treniruojasi per pūgą

38-erių tenisininkas laiką pastarosiomis savaitėmis leidžia savo viloje Valbelos kurorte Alpių kalnuose.

Daugiau nei į pusantro kilometro aukštį virš jūros lygio pakilusioje vietovėje sninga kone kasdien, bet tai netrukdo R.Federeriui kieme treniruoti teniso smūgius.

Tviteryje jis pasidalijo, kaip per pūgą mušinėja kamuoliuką į sieną, o tą daro įvairiausiais būdais – tarp kojų, per nugarą ir t.t.

Po kelių dienų šveicaras įkėlė ir dar vieną įrašą, kuriame parodė, kaip treniruojasi, bei ragino likti namuose.

„Sveiki, noriu parodyti, kaip treniruojuosi namie prieš sieną, kaip senais gerais laikais, – sakė šveicarų maestro. – Dabartiniu metu labai svarbu namuose išlikti fiziškai aktyviam. Kartais padirbu ir ant triukų su kamuoliuku. Tačiau svarbiausia, kad klausytume valdžios nurodymų, prisitaikytume prie naujos situacijos ir išspaustume viską, ką galime.

Ir toliau treniruosiuosi, vėliau gal išeisiu ir pabėgioti, o dabar pažaisiu prieš sieną, kaip senais laikais“, – kalbėjo R.Federeris, netrukus kamuoliuku pataikęs į jį filmavusį telefoną.

Šveicaras šiuo metu dar gydosi traumą – vasarį jam buvo atlikta artroskopinė kelio operacija, dėl kurios tenisininkas be turnyrų turėjo praleisti daugiau nei tris mėnesius ir nedalyvauti „Roland Garros“ turnyre Prancūzijoje.

Visgi koronaviruso pandemija sujaukė ne tik jo, bet ir kitų tenisininkų planus – šios sporto šakos turnyrai nevyks mažiausiai iki pat liepos 13-osios, o tarp atšauktų turnyrų jau pateko ir Vimbldonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius