-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 20

Savaitgalį Vilniaus SEB arenoje įvyko penktasis profesijų turnyras

Praėjusį savaitgalį Vilniaus SEB arenoje susirinko teniso mėgėjai, kurie kovojo už savo profesijos garbę. Tarpusavyje kovėsi finansinių institucijų atstovai, medikai, jungtinė architektų ir inžinierių komanda bei teisininkai.
„Top profession UPA Cup“
„Top profession UPA Cup“ / Organizatorių nuotr.

„Top profession UPA Cup“ vyko penktus metus paeiliui, o šiame turnyre lyginant su praėjusiais metais pokyčių nedaug. Varžybose dalyvavo keturios komandos, o jose debiutavo tik jungtinė architektų ir inžinierių ekipa.

Kiekviena komanda sužaidė su kiekviena, o dvikovos metu buvo žaidžiami net 9 dvejetų mačai. Kiekvienas susitikimas vyko iki dviejų laimėtų setų, o rezultatui esant lygiam 1:1, trečiasis setas buvo žaidžiamas iki 10 laimėtų taškų.

Po pirmosios dienos po dvi pergales turėjo finansinių institucijų vadovai bei medikai, todėl jie sekmadienį kovėsi dėl čempionų titulo.

Po itin atkaklios kovos rezultatu 5:4 pergalę šventė bei pagrindinį turnyro titulą iškovojo finansinių institucijų atstovai. Jiems lemiamą pergalę iškovojo Ingos Badikonienės ir Modesto Keliausko duetas, kuris 7:5, 6:4 įveikė Renatos Steponkienės ir Dariaus Steponkaus tandemą.

Be pergalių po pirmosios varžybų dienos likusios teisininkų bei architektų/inžinierių ekipos susikovė dėl trečiosios vietos, o pergalę rezultatu 7:2 iškovojo pastarieji.

Visus turnyro rezultatus galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius