Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 20

SEB arenos 10-mečio proga – išskirtinis teniso turnyras

Dešimties metų jubiliejų šį rudenį minintis daugiafunkcis rakečių sporto kompleksas SEB arena šią sukaktį nusprendė paminėti organizuodamas neeilinį turnyrą teniso mylėtojams. Jau spalio mėnesį startuos tęstinis dvejetų turnyras „SEB arenos 10-mečio taurė“.
Turnyras bus surengtas SEB arenos dešimtmečio proga
Turnyras bus surengtas SEB arenos dešimtmečio proga / SEB arenos nuotr.

Turnyro organizavimą SEB arena patikėjo Arūnui Valickui ir jo valdomos platformos tenisoturnyrai.com komandai. Anot A. Valicko, turnyrai yra pats geriausias šios arenos valdytojų būdas skatinti bendruomeniškumą bei įtraukti naujus žmones į teniso pasaulį.

„SEB arenoje per metus įvyksta labai daug savaitgalinių turnyrų. Juose dalyvauja įvairiausi žmonės. Jubiliejaus proga nusprendėme sugalvoti kažką naujo ir suteikti progą varžytis ne vieną ar kelias dienas, bet kur kas ilgesnį laiko tarpą. Todėl diskutuodami nusprendėme organizuoti tęstinį dvejetų turnyrą visam žiemos sezonui“, - teigė naujojo turnyro organizatorius.

Iš viso varžybos vyks penkiose grupėse. Vyrų ir mišrių porų dvejetų „Hard“ grupių komandose galės būti vienas profesionalas. Tuo tarpu vyrų, mišrių porų ir moterų „Light“ grupėse žais tik mėgėjai. Kiekvienoje grupėje galės užsiregistruoti po aštuonias poras, todėl maksimalus žaidėjų skaičius – 80. Dalyviai rinks taškus, kurie kas mėnesį bus sumuojami ir atsispindės bendroje lentelėje.

Pradėti žaisti šiame turnyre bus galima bet kada. Nespėjusiems užsiregistruoti į pirmąjį spalio etapą, bus sudaromos visos sąlygos įsilieti į turnyrą lapkritį ar gruodį – svarbiausia nepavėluoti ir sekti situaciją, kol lentelės neužsipildė. Viena iš turnyro ypatybių yra ir tvarkaraštis. Turnyro susitikimai vyks patogiausiu metu darbo dienų vakarais.

„Tvarkaraštis pritaikytas mūsų gyvenimo tempui. SEB arena mums suteikia geriausius laikus, o žaidėjai viso sezono metu žinos, kada turės žaisti. Jeigu kuris nors žaidėjas negalės tam tikrą dieną atvykti, lieka galimybė pasiderinti ir pasikeisti laikus su kitomis komandomis“, - pridūrė A. Valickas.

Daugiausiai taškų per visą žiemos sezoną surinkusios poros varžysis gegužę vyksiančiame SEB arenos 10-mečio taurės finale. Kiekvienos grupės prizininkų laukia vertingos dovanos. Grupių nugalėtojai laimės keliones į teniso turnyrą Turkijoje su apgyvendinimu, kitiems prizininkams atiteks SEB arenos ir partnerių įsteigti prizai.

„Šį turnyrą galima laikyti pradiniu tašku tokio formato varžyboms Lietuvoje. Jau dabar esame sulaukę nemažai susidomėjimo ir teigiamos reakcijos iš teniso bendruomenės, kuri į turnyrą aktyviai registruojasi. Manome, kad laikui bėgant šis turnyras ir apskritai tokio formato varžybos tik populiarės“, - pridūrė A. Valickas.

Sužinoti daugiau informacijos ir užsiregistruoti į turnyrą galima www.sebarena.lt arba tenisoturnyrai.com svetainėse.

Turnyro plakatas
Turnyro plakatas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius