Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 11 12

SEB arenos 10-mečio taurė prasidėjo atkakliomis kovomis

Spalio mėnesį startavo naujovė Lietuvos tenise – tęstinis dvejetų turnyras SEB arenos 10-mečio taurė. Net 68 žaidėjai stojo į kovą I etape, kuriame netrūko atkaklių ir intriguojančių kovų.
SEB arenos turnyras
SEB arenos turnyras / SEB arenos nuotr.
Temos: 1 SEB arena

Įdomūs mūšiai vyko vyrų dvejetų „Power“ grupėje, kurioje poras sudaro mėgėjas ir profesionalas. Čia vyko dramatiška kova dėl pirmosios vietos tarp Tomo Bagdanskio ir Simo Malakausko bei Vytauto Pranulio ir Alekso Tverijono. Šią akistatą 4:6, 6:3, 10-6 laimėjo T.Bagdanskis ir S.Malakauskas, iškovoję kelialapį į šio etapo finalą. Finale jie 6:4, 6:1 nugalėjo B grupėje pirmąją vietą užėmusius Julių Gotovskį ir Andrių Nikelį.

Mišrių dvejetų „Power“ grupėje triumfavo visas keturias pergales iškovoję Daiva Uosytė ir Martynas Eimontas.

„Bene įdomiausia kova vyko vyrų „Power“ grupėje, kurioje nugalėjo teniso treneris Simas Malakauskas ir advokatas Tomas Bagdanskis. Šioje grupėje visos kovos buvo gražios ir atkaklios. Kitose grupėse buvo ir ne tokių atkaklių susitikimų, bet finalinės kovos pasižymėjo savo įtampa ir nenuspėjamumu“, – kalbėjo turnyro organizatorius Arūnas Valickas.

Mišrių dvejetų „Light“ grupėje nugalėjo Kirstina Bajelienė ir Kęstutis Jasiūnas. Jie finale po atkaklios kovos 6:7, 6:3, 6:3 pranoko Jurgitą Beinorienę bei Arūną Valicką. Vyrų dvejetų „Light“ grupės finale Valentinas Janulis ir Germanas Sudrabas 7:6, 6:2 įrodė pranašumą prieš Gintarą Glicą ir Vytą Jakučionį.

Moterų dvejetų varžybose visas keturias pergales užtikrintai iškovojo ir I etapo nugalėtojomis tapo Augustė Laurinaitytė ir Jūratė Radvilavičiūtė.

„Taip, sulaukėme daug teigiamų atsiliepimą apie turnyrą. Kadangi toks turnyras visiems yra naujovė, tai reikėjo prie jos prisitaikyti. 80 proc. žaidėjų dalyvauja ir antrajame etape, todėl galima sakyti, kad šio turnyro įkūrimas pasiteisino“, – pabrėžė A.Valickas.

Šiuo metu jau yra startavęs ir antrasis turnyro etapas. A.Valickas pasidžiaugė, kad jame atsirado nauja – moterų „Power“ grupė, todėl tai dar labiau papuoš visą turnyrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius