Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 03

Serena Williams trečią kartą iš eilės pateko į Majamio turnyro finalą

„Miami Open“ turnyro pusfinalyje tarp turnyro favoritės Serenos Williams ir trečiosios pasaulio raketės Simonos Halep užvirė arši kova. Pajėgesnė šioje dvikovoje buvo amerikietė, kuri į finalą Majamyje pateko trečią kartą iš eilės.
Serena Williams
Serena Williams / USA Today sports
Varžovę S.Williams nugalėjo po 2 valandas ir 8 minutes trukusio mačo 6:2, 4:6, 7:5. Pirmame sete geriausia pasaulio tenisininkė demonstravo puikų žaidimą ir atrodė, kad dvikova neužsitęs. Tačiau Rumunijos tenisininkė nepasidavė ir antrame sete kibo S.Williams į atlapus. S.Halep puikiai tvarkėsi su amerikietės padavimais ir išsaugojo viltį patekti į finalą.

Lemiamą setą geriau pradėjo S.Williams. Ji išsiveržė į priekį 3:0, tačiau rumunė nepasidavė, išlygino rezultatą 5:5 ir pirmajai pasaulio raketei nusileido tik po pratęsimo. Nepaisant to, kad pateko į finalą, savo žaidimu S.Williams patenkinta nebuvo. „Padariau daugiau klaidų nei praėjusiame mače, nors maniau, kad tai jau neįmanoma. Šiuo metu nedemonstruoju geriausio teniso ir tai šiek tiek erzina“ , – kalbėjo S.Williams.

Amerikietė sieks iškovoti jau aštuntąjį „Miami Open“ titulą. Finale ji susitiks su ispane Carla Suarez Navarro, kuri pusfinalyje nugalėjo Andrea Petkovič 6:3, 6:3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius